מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    שלי
    04/07/2010

היי,
    יש לי ילדה בת 10 חודשיים (ילדה ראשונה)מגיל 4 חודשיים טעימות של פירות אף פעם לא התלהבה.מגיל חצי שנה מרק ירקות +עוף טחון גם מזה לא התלהבה בכלל ואכלה רק 4-5 כפיות וגם זה לא בהתלהבות בכלל.לפני כחודשיים התחלתי לתת גם דברים יותר מוצקים ופחות טחונים גם זה במלחמה ובחודש האחרון הפסיקה לאכול בכלל כול דבר שהוא לא מטרנה
    מתנגדת לפירות לא לפירות שאני טוחנת לא לגרבר לא לפירות טחונים כלום כלום לא מוכנה מסובבת את הראש וממש מתנגדת לטעום אפילו וככה זה גם עם ירקות,קציצות,מעדנים,גבינות ,ביסקוייט
    אני כול יום מכינה משהו ומנסה לתת לה (לא רוצה להתייאש ולעזוב) אבל בסופו של דבר אנחנו מגיעות לזה שהיא לא אוכלת כלום ואז אני נותנת לה מטרנה.
    דרך אגב לגלידה היא פותחת יפה מאוד את הפה.
    מאז ומתמיד לא הייתה אכלנית גם מטרנה היא שותה כ 150 שילדים בגיל שלה שותים כ-240 .
    ניסיתי גם לתת בזמנים גדולים יותר את הארוחות בכדאי שהיא תהיה רעבה יותר אבל כלום לא עוזר היא סוגרת את הפה ועם כבר פתחה אותו אוכלת 4 כפיות ואז כבר עושה כאילו היא מקיאה.
    יש לציין שכבר שבועיים היא עושה קיבה רכה ומסריחה מאוד ובכמויות של 5 פעמיים ביום וכן עשינו בדיקת צואה והכול תקין.
    היא ילדה שמחה,חייכנית,פעילה מאוד ,זוחלת עלהגחון התחילה להתיישב לא מזמן עדיין לא הוציאה שיניים.
    אני בהתלבטות האם להתייאש ולתת לה רק מטרנה אפילו חשבתי לנסות לעשות הפסקה מהניסיונות ולתת רק מטרנה אבל האם זה מספיק טוב  
    בבקשה למי שחוותה את זה או שמעה ויודעת לתת לי עצה אני אשמח לקבל .
    תודה מראש
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• לשלי

ענת מטיאש
    04/07/2010

שלום
    ננראה כי יש סיבה ליאוש אחרי הרבה נסיונות אני מציעה שאת הנסינונות לא את תנסי אולי אמא אולי אחות כי כבר זה עולה לך בדם מה שנקרא.כמובן שאין לותר אך צריך לנסות טכניקות אחרות ואפילו ממש לחכות שתהיה רעבה מאד..ואז משיהו אחר יאכיל תנסו את הנל לשלב בהתחלה עם גלידה ואז גלידה עם פרי ובסוף מרק ירקות או גבינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו