השמנה לפגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה לפגית
    שירה
    16/07/2010

שלום רב,
    הבת שלי פגית- נולדה בשבוע 27 במשקל 960 גרם, כיום בת שנה וחצי ושוקלת 8 קילו.
    היא נמצאת מתחת לאחוזון של הפגים,אבל בגרף שלה היא נמצאת במגמת עלייה רק שהיא איטית.
    בעיקרון היא אוכלת הכל חוץ מבוטנים,שומשום,אגוזים ושקדים- עקב אלרגיה.
    ביום היא אוכלת 4-5 פעמים מטרנה 120 מ"ל בתוספת דייסה ושמן (MCT ) וסוכר (פוליקוז)
    בבוקר היא אוכלת בד"כ פרוסה לפעמים גם קורנפלקס וחלב, בצהריים- בשר עם תוספת (שניצל/קציצה וכדו' עם אורז/פסטה וכו') ובערב גם פרוסה עם חביתה וירקות. בין לבין היא אוכלת קצת ביסקוויט קצת פירות וכו'.
    בארוחות היא לא אוכלת הרבה, אם היא גומרת פרוסה אחת אני מאוד מרוצה.
    השאלה שלי היא אילו מאכלים משמינים אני יכולה לתת לה אבל שיהיו גם בריאים?לדוג' לחם מטוגן היא אוהבת-עד כמה זה בריא?חמאה/ לטגן בחמאה?
    תודה רבה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה לפגית

הוספת תגובה

• שירה

שרית עטיה-שמואלי
    18/07/2010

הי שירה
    לקטנטונת שלך מגיע יעוץ של דיאטנית דרך קופת החולים.

יש הרבה מה לעשות והרבה אמצעים לעזור לה במשקל, אך צריך יעוץ מקצועי שמותאם לבתך
    לפי ה mct והפוליקוז אני מניחה שהייתם לפחות פעם אחת אצל דיאטנית.
    ממליצה לפנות לדיאטנית ילדים דרך הקופה ולקבל כלים והדרכה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 11

דנה
    18/07/2010

היי!

קוראים לי דנה ואני בת 11 ואני לא ממש שמנה אבל אני קצת שמנה אז אני כל הזמן במטבח אני מתפתה לאוכל אני לא כל כך אוהבת ירקות אבל אני אוכלת גזר ומדי פעם מלפפון יש לי הרבה שומנים ואני לא יודעת איך לעצור את האכילה שלי.

אז איך אני יכולה לעצור את האכילה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו