מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה של ילדה בת 3קורל א21/07/2010
שלום יש לי ילדה בת 3 וילדה בת 1
הן לא שמנות, אבל נראה לי שלגדולה יש נטייה להשמנה
יש לי מספר שאלות
1. הן לא אוכלות הרבה לחם אבל כשהן אוכלות זה לחם קל האם זה תקין??
2. כמו שאמרתי הן לא אוכלות הרבה לחם, למעשה בארוחת ערב הן לא אוכלות פחמימות כלל רק ביצה, סלט וקוטג. הן לא רוצות פרוסה. לפעמים אני מכינה תירס חביתיות גבינה (2 כפות גבינה, 2 כפות קמח, 1 ביצה, כפית סוכר וספריי שמן)או פסטה עם גבינות אבל בד"כ הן פשוט לא אוכלות פחמימות כי הן לא רוצות. זה יכול לגרום להן נזק?? או שאני צריכה להכין יותר פסטות וכאלה??
4. הגדולה אוכלת בגן ארוחת בוקר בשעה 09:00 חוץ מזה היא שותה אקטימל על הבוקר. האם אני צריכה להכין לה ארוחת בוקר בשעה 07:30? אם כן, מה נותנים??
3. האם יש איזשהו תפריט שאני יכולה להידבק לו. לילדים בגיל הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת שלוש
ענת מטיאש22/07/2010אין בעיה בלחם קל אבל חשוב לשתיהן שתהינה פחממה בארוחת ערב במיוחד שכל הלילה לא אוכלים כלום ורמת הסוכר בדם יורדת ניתן למצוא הרבה סויגי פחממות אהובים על ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)