מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה לילדה בת 10הילה ירדן29/07/2010
השארתי אתמול הודעה ולא התייחסו אליה, ומאחר והנושא דחוף אני משאירה שוב הודעה ומבקשת מאוד תשובה.
הילדה שלי בת 10 וסובלת מעודף משקל רציני. גובהה 143 ומשקלה 48 ק"ג. אני הנהגתי לה דיאטה מאוזנת ומגוונת של 1200 קלוריות ביום. בעלי חושב שזה ממש מוגזם ושזה יביא להפרעות אכילה ולחסרים תזונתיים. הוא סובר שהיא צריכה לאכול לפחות 1600 קלוריות ביום. כרגע הילדה שלי שאוכלת 1200 קלוריות לא מרגישה שהיא סובלת מרעב במהלך שעות היום, ונראה שזה מספק אותה. רציתי לדעת אם 1200 קלוריות ביום זה טוב להורדה במשקל בגיל הזה או שזה מוגזם, ומה הכי רצוי לעשות במצב כזה?
תודה רבה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה לילדה בת עשר
ענת מטיאש29/07/2010שלום
צריך לבדוק כל נושא לגופו כמה אנרגיה היא מוציאה במשך היום בעקרון צריך באמת 1500 כי 1200 זה לא מספיק אם היא מוציאה אנרגיה על פעילות גופנית כדאי להתיעץ עם דיאטנית במעקב אישי למה לקחת אחריות לבד כהודים על נושא רגיש זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)