מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רציתי תפריט, נכון ובריא!חן11/11/2007
אני בת 13 ואני שוקלת 62 ככה..
אני בעיקר משמינה בשוקיים ובבטן..
הייתי רוצה לשקול 56 ככה..
אז ככה, אני אוכלת:
בבוקר: 2 פרוסות עם גבינה ובצל.
בארוחת 10 בבית הספר, תוסט ופרי.
ארוחת צוהורים: 3 שניצלים, 2 כפות חומוס, ו-2 פרוסות.
ארוחת ביניים: חתיך ציטוס מיני, או פרי, או שאני אוכלת 4 מלפופנים-עם גבינה.
או שבכלל אני מכינה לי עוד איזה 2 פרוסות עם משהו.
ארוחת ערב: 2 פרוסות+2 ביצים מתוגנות.
אנא עיזרי לי לרדת קצת, 4-5 קילו לפחות!
בתודה מראש: חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי להוסיף:
חן11/11/2007אה.. ושחכתי לכתוב שהגובהה שלי הוא: 1.69, זה גבוהה אבל, אני רוצה לרדת קצת.
לא נעים לי מהחברות\חברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחן
ד''ר הגר שפר12/11/2007הי חן
כתבתי לך תשובה אתמול אבל הממשק לא הכניס אותה.
פעם הבאה תנסי להתאפק ולא למלא את הדף עם הערות על כך שאת מחכה לתשובה ובטח לא עם הערות על מצב המשקל של ילדות אחרות, זה לא לעניין...
לגבי התפריט:
בבוקר: 2 פרוסות עם גבינה ובצל. - תעברי ללחם קל ותאכלי 1/2 קוטג'
בארוחת 10 בבית הספר, תוסט ופרי. - טוסט מלחם קל עם עמק לייט - את הפרי תשמרי לצהריים
ארוחת צוהורים: 3 שניצלים, 2 כפות חומוס, ו-2 פרוסות. - במקום שניצלים תאכלי חזה עוף לא מצופה על המחבת עם מעט שמן + לחם קל + ירקות + פרי לקינוח
ארוחת ביניים: חתיך ציטוס מיני, או פרי, או שאני אוכלת 4 מלפופנים-עם גבינה.- תוותרי על הצ'יטוס ותאכלי גבינה עם ירקות, קרמבו, פרי או יוגורט
או שבכלל אני מכינה לי עוד איזה 2 פרוסות עם משהו- גם טוב כל עוד זה לא שוקולד.
ארוחת ערב: 2 פרוסות+2 ביצים מתוגנות - לטגן את הביצים עם תרסיס שמן ולהוסיף גבינה וירקות.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)