בן 3 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 3 שנים
    נשואה
    16/08/2010

שלום
    בני נולד במשקל 3700ק"ג... מגיל 10חודשים התחילה הבעיה באכילת מוצקים... עד היום הוא לא מבקש לאכול... אני תמיד מציעה ורוב הזמן מסרב ואם הוא מוכן לאכול אז אני מאכילה אותו כשהוא עסוק בתוכנית אהובה בטלויזיה.. אפילה ממתקים ובמבה והדברים האלה הוא לא מבקש ואם מציעה לו גם מסרב מחוץ לשוקו שהוא שותה כוס בבוקר וכוס בערב..ניסיתי לא לתת לו שוקו לכמה ימים וגם זה לא עזר..מגיל שנתיים עד היום הוא שוקל 14.5 ק"ג... זה התפריט שלו:
    כשמתעורר: כוס שוקו
    אחרי שעה: מעט קורנפלקס ען חלב
    בצהריים: אורז ומרק ועוף/בקר או שניצל וציפס
    מעדן
    לפעמים מנשנש במבה/ אצבע של קינדר/שתי קוביות שוקולד מריר
    בערב* שתי פרוסות לחם עם גבינה או זעתר ומלפפון/ משולש פיצה.. וכוס שוקו
    פירות הוא מסרב לאכול מחוץ לענבים שכל כמה ימים הוא אוכל...וירקות רק מלפפון.. ושאר המאכלים לא מוכן לטעום...
    הייתה לו בעיה עם הפרתין והייה מטופל חצי שינה בטיפות ברזל..
    מה אני חייבת להוסיף לו לתפריט... ואם הוא מסרב לאכול האם לזרום איתו או להתעקש... למרות שניסיתי גם לא לשאול אותו והייה כל היום בלי אוכל עד שהאכלתי אותו בערב ..

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 3 שנים

הוספת תגובה

• לבן 3

ענת מטיאש
    17/08/2010

שלום לך
    חשוב מאד לאכול לחות 2 פירות 3 ירקות בצבעים שונים ולכן לא להתיאש..לנסות לאכול במרק את הירקות או בתוך קציצות וכן ירקות נוספים עגבניות אולי מעל פיצה .לגבי פירות לנסות שיק פירות בטעם האהוב עליו.לנסות תפוח עם דבש.לנסות לפחות 8 פעמים עד שירצה חוץ מזה לא לעשות ענין מהאוכל כי לעתים הם לקוחים את זה למקומות לא טובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו