מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מבקבוק תמ"ל - דיון בסוגייה...אורית02/09/2010
שלום ב,
בני בן שנתיים וארבעה חודשיים 93 ס"מ ומשקל 15 ק"ג - אוכל יפה בלי כל בעיה.
עדיין שותה תמ"ל (אנפמיל נקסט סטפ) פעם ביום רק בערב, כחלק מתהליך שגרת השינה. האם יש עם זה בעיה ? ואני מתייחסת לעניין השיניים - הרבה טוענים שבתמ"ל יש סוכר שעלול לגרום לבעיות בשיניים בעתיד. אני רואה שהוא מאוד נהנה משתיית התמ"ל בערב - זה חלק מהפינוק שלו לקראת שינה, אך לא מעוניינת חלילה להזיק לו. אציין כי הוא מצחצח שיניים כשעושה אמבטיה ואח"כ שותה את התמ"ל מקבקוק ולא בתוך המיטה או בשכיבה. לפעמים ישנם ימים שהוא לא אוכל את כל אבות המזון כך שנראה לי ששתיית התמ"ל משלימה עבורו את החוסרים היומיים, האם זה נכון ?
ובכלל מה דעתך בעניין ? האם רצוי לתת לו את התמ"ל בכוס, או בכלל לוותר על כל ההרגל ? ומה אפשר להציע לשתות לפני שינה במקום תמ"ל (אם בכלל)
תודה רבה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
שרית עטיה-שמואלי03/09/2010הי
ציינת שבנך אוכל יפה .
אז סביר להניח שאין סיבה תזונתית להוספת התמל בערב.
הוא כבר גדול.
הייתי ממליצה לנסות לעבור לכוס . ולפני צחצוח השיניים.
כן . זה יכול להאיץ תהליכי עששת . חבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורית04/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)