הפסקת תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת תמ"ל
    מיטל
    04/09/2010

שלום רב
    בני בן שנה ו- 10 חודשים. עד כה הוא היה אוכל בבוקר ובערב 180 מ"ל תמ"ל בתוספת דייסת קורנפלור. בערב לעיתים פחות, בהתאם לכמה אכל בארוחת הערב.
    בשלושת השבועות האחרונים הוא מבקש בבוקר ובערב בקבוק אך לא שותה (אפילו לא מכניס לפה רק נהנה להחזיק ביד את הבקבוק). חשוב לי שיחזור לאכול לפחות לפעמים בקבוק כיוון שהוא לא אכלן גדול וכך לפחות אני רגועה שאכל ארוחה טובה או שתיים ביום...
    ניסיתי להוסיף לו דייסות בטעמים (וניל, פירות וכו') אך הוא אפילו לא טעם. האם לעשות הפסקה עם התמ"ל בתקווה שיתגעגע ויחזור לאכול או להמשיך להכין בתקווה שמתישהו הוא יאכל?
    חשוב לציין שלפני חודשיים וחצי נולדה לו אחות והוא מקבל אותה יפה מאוד.

תודה מראש,
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת תמ"ל

הוספת תגובה

• הי מיטל

רחל
    09/10/2010

זה באמת מעניין. הבן שלי בן שנה ותשעה חודשים ובשבועות האחרונים גם כן מבקש בקבוק אבל לא שותה אותו, רק מחזיק אותו וממולל את הפטמה. אני די מאושרת מהויתור שלו על התמ"ל, אבל יהיה מעניין לשמוע מה זאת התופעה הזאת של לא לאכול אלא רק להחזיק את הבקבוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת תמ"ל - תגובה

שרית עטיה-שמואלי
    09/10/2010

הי
    בעיקרון אם אוכל טוב במהלך היום , יכול להסתדר טוב גם בלי התמ"ל
    רעיון ההפסקה מצוין , נסי לעשות שבוע של הפסקה ואז להגיש לו.
    נסי גם לתת חלב פרה במקום תמל אולי יאבה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו