תזונה לילדה בת שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לילדה בת שנתיים
    אהובה
    19/11/2007

שלום לך - שאלתי בדבר תזונה לנכדתי בת השנתיים - רזה מאד, שוקלת פחות מ- 11 ק"ג. אמו לא מקפידה ביותר בדבר התזונה שלה יותר נכון לא מתעקשת איתה לא רוצה - לרדת מהכסא ולא צריך...
    בגן - היא מאמינה לגננת - והרי כל הגננות אומרות שה"ילד שלך הכי מקסים ואכל יפה מאד וכו'.."
    לא מבקשת פרוט על כן היא גם לא יודעת עם יש צורך להשלים תזונה זו או אחרת.
    הילדה באופן כללי לא אוהבת מאד לאכול - להלן משקלה (נולדה 1900 אמנם).
    הייתי רוצה עצתך כיצד לגרום לבתי לשים יותר דגש על התזונה של הילדה וכיצד לגרום לה להבין כמה חשובה התזונה, כמובן אם אין צורך להכנס למאבקי אוכל עם הילדה
    לדוגמא תזונת יממה: בבקר בבית - כלום / כמה חתיכות קורנפלס/ כ- 80cc תמ"ל - אם מספיקים לפני היציאה לגן. בגן - מי יודע !!!
    אחה"צ - כמה ביסים של שניצל, כמה כפיות פסטה או פתיתים / מעט מאד/ ולעיתים נשנושים כלשהן.
    בערב - לפעמים ביצה או חלק קטן ממנה, פיתה עם חומוס ופסטרמה או חלק ממנה וכך הלאה.
    בערב לפני השינה - דייטסת אורז - אוכל מהבקבוק עד שנרדמת - וזה יכול להיות ב- 20cc הראשונים.
    אנא - עזרתך.
    תודה - סבתא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לילדה בת שנתיים

הוספת תגובה

• תשובה לאהובה

ד''ר הגר שפר
    20/11/2007

אהובה שלום

אני מבינה את הדאגה שלך, זה באמת נראה שנכדתך לא אוכלת מספיק.

אני מציעה שתיקני לכלתך במתנה את הספר: תזונת תינוקות בעידן השפע של ד"ר ניבה שפירא.
    זה ספר מקיף שמכיל את כל התשובות לגבי מה צריך לאכול בכל גיל, עד גיל 3.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו