תזונה נכונה לילד בן 10 וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה לילד בן 10 וחצי
    אמא של עידו
    16/10/2010

יש לי שני ילדים עידובן עשר וחצי וועמית בת 7 במהלך השנים האחרונות עשיתי כל מיני טעויות וכעת אני מודעת אליהן קניתי הביתה חטיפים ומוצרי בצק שונים
    עידו שוקל 34 ק"ג וגובהו 1.25 הוא ניזון רק מבורקס מלוואח רוגלך ודומיהם
    אוכל חטיפים קרמבו וכל אלו יותר מאשר את האוכל הבריא עידו מטופל בריטלין LA 30 מ"ג פעם ביום בבוקר לפני הלימודים מחצית מסוגי המזון הוא לא אוהב מה לעשות לאחרונה שמתי לב שצמחה לו כרס קטנה (מימית לא מוצקה) וכמה שאני מנסה זה לא עוזר מה לעשות האם טיפול של תזונאית כמוך או טיפול פסיכולוגי?
    עמית דרך אגב שוקלת 19 ק"ג וגובה 1.10 כך שנראה לי שישנו הבדל סביר בינהם אולי בגלל המין ( בן ובת?)

תודה מראש
    אמא של עידו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזונה נכונה לילד בן 10 וחצי - תגובה

ענת מטיאש
    17/10/2010

שלום רב
    התזונה של עידו לא טובה במיוחד אם מקבל ריטלין שמוריד את התאבון בבוקר וגורם להתנפלות של רעב בערב ולכן אני ממליצה לקחת את עידו לדיאטנית (אשמח לעזור) כדי שתסביר לו את חשיבות התזונה הנכונה לגילו .כמו כן לא לקנות מצדך את כל החטיפים והבצקים כמובן שזה לא מומלץ גם לילדה .בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו