לא אוהב לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוהב לאכול
    דלית
    18/10/2010

שלום,
    הבן שלי עוד מעט בן 5. הוא רזה מאוד, לא אוהב לטעום דברים חדשים, יש דברים ספורים שאוהב, כמובן שאוהב ממתקים וחטפים. בגן אוכל את מנת הבשר- אבל מעט מאוד, כמעט לא אוכל תוספות, ירקות אוכל מעט מאוד. יש לנו המון התעסקות ווויכוחים סביב האוכל.
    בבית בשגרה יש ארוחת ערב משותפת, בה מציעים ארוחה עשירה (חלבית). אני משתדלת לפחות שעה לפני ארוחת הערב לא לתת אוכל. אם רוצה קינוח (יוגורט או צ'יריוס), "מכריחים", אותו לאכול כמה דברים אחרים שבוחר בעצמו.
    שאלתי היא- האם הוא אוכל מספיק לגילו בשביל לגדול? איך להפסיק את כל נושא הוויכוחים, כי אני מרגישה שזה גורם להיפך מהרצוי, אבל אחרת הוא לא אוכל...

תודה רבה, דלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אוהב לאכול

הוספת תגובה

• לא אוהב לאכול - תגובה

ענת מטיאש
    28/10/2010

אם הו א אוכל מכל קבוצות המזון והמשקל תקין לגובה והוא בריא אז אין מה לגוון זה בסדר צריך לתת לילדים את הטעם שלהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוהב לאכול - תגובה

ענת מטיאש
    28/10/2010

אם הו א אוכל מכל קבוצות המזון והמשקל תקין לגובה והוא בריא אז אין מה לגוון זה בסדר צריך לתת לילדים את הטעם שלהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו