achila

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• achila
    Adeena
    23/11/2010

בני בן 14 חודש,אוהב מאוד לאכול מינקות(נולד רזה והשמין ןהכפיל את משקלו מאוד מהר).
    הוא תמיד אכל הרבה גם כשינק. בארוחה הוא אוכל פעמים יותר ממני
    בחצי שנה האחרונה עברנו 4 פעמים דירה (כולל ארץ-כיום אנו גרים באמריקה)היה לו קשה עם השינויים אבל נראה שהתרגל ושמח.
    לפני כחודש ילדתי עוד בן בניתוח חירום.וחודש לפניו הייתי מאושפזת בביה"ח חודש ובני נשאר בטיפול של דודתי שלא כ"כ הכיר.
    כיום הוא במצב שלא מפסיק לחפש אוכל, בסירים במקרר ורוצה שאשים אותו בכיסא לאכול.
    לי נראה שהוא אוכל ה-ר-ב-ה יותר ממה שצריך,ברור לי שהוא שבע ועדיין ממשיך לחפש,
    האם אני צריכה לתת לו כמה שרוצה או לשים גבולות ואם כן אז איך?-ניסיתי לו לתת לו כשזה היה מיותר ונשכב על הרצפה בצרחות ודפק ראשו.
    מאוד אשמח לחוות דעתך המיקצועית
    אמא מודאגת ועסוקה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    achila

הוספת תגובה

• לאמא לבן 14 חודש

ענת מטיאש
    01/12/2010

נראה כי את במצב לחוץ בגלל הלידה וגם הילד צריך לראות אם באמת סוגל מעודף משקל ולשים אותו על אחוזוני גדילה אצל דיאטנית ולראות את קצב העליה אין מה להיו מודאגת זתם גם אפשר לתת חופשי לאכול עוד ירקות או גבינה ולא צריך לבחור תוספת של פחממות .לעיתים אכילה היא עקב קנאה כי נוסף אח למשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו