פליטות מרוובת בן 3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פליטות מרוובת בן 3 חודשים
    לי
    16/12/2010

שלום, בני בן 3 חודשים, בשבועות הראשונים שהיה יונק ואוכל תחליף היה פולט מידי פעם פליטות רגילות ממה שזכור לי מבתי הבכורה
    בחודש וחצי האחרונים נראה כאילו פולט יותר כמעט אחרי כל ארוחה. יש ימים שפולט אחרי כל ארוחה ויש ימים שפולט אחרי ארוחה אחת בלבד לא קבוע. נראה כאילו אחרי שעושה גרעפס הוא מגהק כמה פעמים והאכול יוצא החוצה לפעמים נוזלי מאוד ולעמים מעט סמיך (גבינתי) הוא אוכל מטרנה 180 מ"ל ביום ולפני השינה 210 מ"ל. אציין גם שאוכל בערב לפני השינה כמעטולא פולט גם אוכל לאט יהרבה יותר.
    מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פליטות מרוובת בן 3 חודשים

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

לי
    16/12/2010

משקלו 5.800 והוא עולה יפה במשקל. רגוע רוב היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פליטות מרוובת בן 3 חודשים - תגובה

ענת מטיאש
    25/12/2010

שלום
    עליך לראות אם עולה במשקל זה בסדר כי פליטות במידה מסוימת הם תקינות במידה וזה לא הקאה וכל האוכל יוצא החוצה.חשוב לא להשכיב מיד אחרי האוכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו