מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהטל31/12/2010
היי,
עוד כמה חודשים אני אהיה בת 15
והגובה שלי הוא 152(נמוך מאוד) והמשקל 48
הBMI שלי תקין?.
אני כל הזמן מנסה להוריד 3 קילו בערך אבל אני לא מצליחה.
אני לא יכולה לעשות ספורט עקב אסתמה
ובקשר לאכילה נכון, אסור לי לאכול מוצרי חלב בגלל שאני אלרגית..
הייתי אצל דיאטנית לפני חודשיים אבל למרות שאני אוכל יותר בריא(לחם מלא, גרנולה..) אני נשארת אותו משקל ואני מרגישה שאני חייבת להוריד..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
מיכל מסר בן שלום01/01/2011שלום רב.
משקלך ביחס לגובהך תקין.
אינני מבינה מדוע את חייבת לרדת 3 ק"ג האם הם מפרעים לך?
בנוסף לא ציינת האם קיבלת כבר את הווסת ובאיזה גיל? האם המחזור סדיר או לא?
נערות בגילך יכולות להמשיך ולגבוה- עליה בגובה ללא עליה במשקל משמעותה כירידה במשקל.
ועוד מילה לגבי הגובה שלך- אומנם 1.52 מ' הוא גובה נמוך מהממוצע, אך הגובה קשור גם לפוטנציאל הגנטי שלך.
הפוטנציאל הוא מוצע הגובה של הורייך
תזונה מאוזנת בגילך עם שילוב של פעילות גופנית חשובה מאוד לגוף בריא.
גם כחולת אסטמה אני בטוחה שניתן למצוא סוג של פעילות גופנית שאת מסוגלת לבצע (רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)