למנהלות הפורום !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למנהלות הפורום !!!
    סיוון <:
    08/12/2007

היי [ =
    קוראים לי ספיר [ שם בדוי ] .
    אני שוקלת , 65 הגובה שלי : 1.60 , ואני בת 13 וחצי .
    רציתי לדעת בבקשה אם אני יכתוב כאן מה אני אוהבת תוכלו לעשות לי תפריט מתאים ?
    אני יכתוב גם את התפריט שיש לי .
    מה אני אוהבת :
    שוקולד
    פיצה
    ספגטי
    דיאט קולה
    התפריט שלי :
    בוקר : כוס קורנפלקס עם כוס חלב 3% .
    [ אני רגילה כבר לא לאכול ארוחת 10 בבית הספר אז אני לא לוקחת אוכל ] .
    צהריים : כוס אורז צהוב מבושל \ כוס ספגטי + סלט ירקות [ עגבניה ומלפפון ] +שניצל 1 של צורות כאלה של פנטזיה .
    ביניים : טוסט 1 עם 1 פרוסה סלמי .
    ערב : קרמבו עם חצי כוס חלב .
    [ התפריט טוב ? ] .
    מקווה שתענו לי מהר , חסויה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למנהלות הפורום !!!

הוספת תגובה

• תשובה לספיר

רחל גרנות
    09/12/2007

שלום ספיר,
    שוב, קשה לי לענות על משקל רצוי. כפי שהבנת אני מסרבת להתייחס רק לגובה ולמשקל. יש הבדלים במבנה הגוף של כל אחד מאיתנו. יש אנשים ששוקלים יותר ממה שהם נראים ויש כאלה שלהיפך.
    את כבר בת 13.5, וזה גיל שבו את יכולה לקחת אחריות ולבנות את התפריט שבאמת מתאים לך. ואם מדברים על אחריות, הרי שקשה לבנות תפריט שמבוסס רק על פיצה, פסטה, שוקולד ודיאט קולה. ברור, שאפשר לאכול גם את הדברים האלה, אבל תפריט מאוזן צריך לכלול גם מוצרי חלב, עוף, ירקות, פירות ושתייה לא רק של דיאט קולה.
    למדי את עצמך לאכול גם מאכלים אחרים. אין צורך לוותר על מה שאת אוהבת, אבל חשוב לכלול גם דברים נוספים. ואגב, האם ידוע לך שבמקום משולש פיצה אחד (שבינינו לא בדיוק משביע?) את יכולה לאכול 2 טוסט גבינה (מלחם קל ופרוסת גבינה צהובה בכל טוסט) עם סלט גדול? ומה משביע יותר?
    בהצלחה,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו