ילד בן שנתיים שאוכל הרבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנתיים שאוכל הרבה
    רחל
    20/01/2011

שלום, בני בן שנתיים ומאז ומתמיד אכל הרבה מאוד. גם כשינק, היה יונק הרבה מאוד זמן...
    וגם היום - אוכל ארוחות מסודרות, אוכל בריא יחסית- הוא בגן אורגני ואוכלים שם קינואה ודוחן וירקות ועוד כאלה מין, ובבית אוכל לחם מלא וביצים וגבינה... אבל הרבה מאוד. ארוחת ארבע כוללת בננה או שתיים ועוד 2 כריכים למשל. ארוחת ערב- יכול לאכול חביתה משתי ביצים (את שלי ואת שלו...) וכמה פרוסות... או גביע גבינה כמעט שלם...
    לפני שהולך לגן אוכל דייסת שיבולת שועל 2 או 3 קעריות, ולפעמים מבקש גם קצת יוגורט או ברנפלקס, ושעתיים אח"כ בגן אוכל ארוחה מלאה.

הוא שמנמן ונמוך מאוד, ואני תוהה האם צריך להגביל באיזה שהוא אופן?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן שנתיים שאוכל הרבה

הוספת תגובה

• ילד בן שנתיים שאוכל הרבה - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    20/01/2011

יעל שלום,
    לא ציינת את גובהו המדוייק, ומשקלו של בנך, כך שקצת קשה לי להתייחס לשאלה.
    באופן עקרוני, עד גיל שנתיים,וגם בגילאיים בוגרים יותר, איננו ממליצים לעשות דיאטת הרזיה בילדים.
    במידה ואת עדין מודאגת אני ממליצה להגדיל את כמות המזונות בעלי ערך קלורי נמוך בארוחות- לדוגמא ירקות, ולהקטין את כמיות המזונות בעלי ערך קלורי גבוה גבוה.
    כך לדוגמא במקום להציע לבנך פירות בארבע, אפשר להציע לו צלחת ירקות חתוכים, אותו כנ"ל בא. ערב וגם בגן.
    כמו כן, ומכיוון שאת מציינת שהוא שמנמן, מומלץ להגביר את כמות הפעילות שהוא מבצע מידי יום- רצוי לפחות שעה ביום של גן שעשועים או ג'ימבורי או רכיבה על אופנייים (אם הוא כבר יודע איך)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו