,ממה זה נובע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ,ממה זה נובע?
    איילה
    11/12/2007

שלום ערב טוב,

בזמן אחרון אני אוכלת הרבה מתוקים, הרעב לי כל הזמן כאילו אני מרגישה צורך לאכול כמעט כל רגע לנשנש או סתם משהו, ממה זה נובע? ולמה?

מה לעשות? אני אוכלת גם יותר מדי פחמימות וכבר עליתי 2 קילו:((

אוףףף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ,ממה זה נובע?

הוספת תגובה

• למהה לא עונים כמה זמןןןןןןן

איילה
    12/12/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צורך במתוק

רחל גרנות
    12/12/2007

שלום לך,
    אחד הדברים המענינים הוא שככל שאוכלים יותר מתוק, צריכים יותר מתוק. לא ברור לי אם את רעבה יותר לאחרונה ואוכלת יותר מתוקים, או שאת אוכלת לא מסודר ומנשנשת יותר.
    בכל אופן, יש תקופות שאנחנו רעבים יותר פיזיולוגית ויש תקופות שרעבים פחות. בתקופות הרעבות חייבים לשמור על ארוחות מסודרות. כשמנסים לדלג על ארוחות, מגיעים לדרגת רעב גבוהה שגורמת לאובדן שליטה, וכן, זה גורם לאותה הרגשת אווף שלך. הקפידי על ארוחת בוקר, צהריים, ערב וארוחות ביניים. אם את רעבה, אל תפני לנשנושים אלא לאוכל. הקפידי על שתייה ולא חשוב פחות, להתאזר בסבלנות. 2 הק"ג שעלו ירדו.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איילה
    13/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו