ויטמינים לילדה בת 7.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמינים לילדה בת 7.5
    רחל ב.
    24/02/2011

שלום רב
    בתי בת 7.5 שוקלת 21 קילו ,מאוד בעייתית ובררנית באוכל , לא אוכלת ירקות,לא בשר ,עוף,דגים,טחינה .... בעצם כמעט כל מה שילד בגילה צריך לאכול,
    לאחרונה אין לה תאבון בכלל, אני מרגישה שאני במלחמה איתה כל היום, חוזרת מביה"ס
    גם את הארוחה בוקר שאני שולחת לה אינה אוכלת, חוץ מכל סוגי הקרונפלס והדגנים למינהם בשבוע שעבר חלתה בוירוס ויראלי עם חום ושיעול וכו' ערכנו לה בדיקות דם יצא מוגלובין 11.8 , ניתן לה ברזל פריפל , שאלתי היא האם אפשר לשלב לה גם ויטמינים ויחד ע"מ לעורר לה תיאבון איזה מומלץ.
    תודה מראש
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמינים לילדה בת 7.5

הוספת תגובה

• ויטמינים לילדה בת 7.5 - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    24/02/2011

שלום לך,
    ראשית ויטמנים לא בהכרח יעוררו תאבון, אך אפשר ורצוי לגוון את המזונות שאת מציעה לביתך ו/או להציג אותם בצורה שונה.
    בהחלט אם את חוששת שביתך אינה מקבלת את צריכת הויטמנים היומית הנחוצה לה, אפשר להוסיף תוסף של מולטיויטין שקיים בשוק, אין לי המלצה לגבי אחד ספצפי, אך יש סוגים רבים (סוכריות גומי, טבליות למציצה, וכדורים לבליעה).
    כמו כן אפשר לשפר את תזונתה של ביתך ע"י הוספת שייקים מפירות, מיצי פירות, מרקים טחונים.
    בנוסף את הפירפל רצוי לתת לה ביחד עם מיץ פירי או פרי חתוך ולא יחד עם מוצרי חלב או בשר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו