מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמינים לילדה בת 7.5רחל ב.24/02/2011
שלום רב
בתי בת 7.5 שוקלת 21 קילו ,מאוד בעייתית ובררנית באוכל , לא אוכלת ירקות,לא בשר ,עוף,דגים,טחינה .... בעצם כמעט כל מה שילד בגילה צריך לאכול,
לאחרונה אין לה תאבון בכלל, אני מרגישה שאני במלחמה איתה כל היום, חוזרת מביה"ס
גם את הארוחה בוקר שאני שולחת לה אינה אוכלת, חוץ מכל סוגי הקרונפלס והדגנים למינהם בשבוע שעבר חלתה בוירוס ויראלי עם חום ושיעול וכו' ערכנו לה בדיקות דם יצא מוגלובין 11.8 , ניתן לה ברזל פריפל , שאלתי היא האם אפשר לשלב לה גם ויטמינים ויחד ע"מ לעורר לה תיאבון איזה מומלץ.
תודה מראש
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים לילדה בת 7.5 - תגובה
מיכל מסר בן שלום24/02/2011שלום לך,
ראשית ויטמנים לא בהכרח יעוררו תאבון, אך אפשר ורצוי לגוון את המזונות שאת מציעה לביתך ו/או להציג אותם בצורה שונה.
בהחלט אם את חוששת שביתך אינה מקבלת את צריכת הויטמנים היומית הנחוצה לה, אפשר להוסיף תוסף של מולטיויטין שקיים בשוק, אין לי המלצה לגבי אחד ספצפי, אך יש סוגים רבים (סוכריות גומי, טבליות למציצה, וכדורים לבליעה).
כמו כן אפשר לשפר את תזונתה של ביתך ע"י הוספת שייקים מפירות, מיצי פירות, מרקים טחונים.
בנוסף את הפירפל רצוי לתת לה ביחד עם מיץ פירי או פרי חתוך ולא יחד עם מוצרי חלב או בשר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)