שרירי בטן לבני נוער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי בטן לבני נוער
    יוני
    18/12/2007

שלום, שמי יוני.אני בן 13 וחצי. במשך שנה הלכתי לדיאטנית ואני אוכל נכון, אני מאתמן ברציות ארוכות פעמיים - שלוש בשבוע, אני נמצא באימון אומנות לחימה פעמיים בשבוע, ואני מדי יום מתאמן על שרירי הבטן התחתונה ועל שאר שרירי הבטן במשך חודשיים. אני שוקל 46.5 וגובהי 1.57.
    אני עדיין לא רואה שיפור רציני באיך שניראים שרירי הבטן שלי, ואני לא יודע עוד כמה זמן אני צריך להמתין עד שהם יתפתחו יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי בטן לבני נוער

הוספת תגובה

• שרירי בטו

רחל גרנות
    18/12/2007

שלום יוני,
    לוקח זמן לראות תוצאות מקוות. אני בטוחה שהבטן שלך נראית הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני שהתחלת בפעילות הגופנית. אולם, אולי כדאי להתייעץ עם מדריך ספורט שיבדוק את התרגילים שאתה עושה. אולי אתה טועה בתנועות, יתכן ויש תרגילים אחרים יעילים יותר. מבחינת אוכל כדאי להפחית מאכלים שמנים ומטוגנים. הקפד על אכילת חלבונים איכותיים ופחמימות מלאות.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יוני
    20/12/2007

תודה רבה רחל. מצטער על השגיאות כתיב פשוט שכחתי לעבור על ההודעה לפני שהוספתי אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו