מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירי בטן לבני נועריוני18/12/2007
שלום, שמי יוני.אני בן 13 וחצי. במשך שנה הלכתי לדיאטנית ואני אוכל נכון, אני מאתמן ברציות ארוכות פעמיים - שלוש בשבוע, אני נמצא באימון אומנות לחימה פעמיים בשבוע, ואני מדי יום מתאמן על שרירי הבטן התחתונה ועל שאר שרירי הבטן במשך חודשיים. אני שוקל 46.5 וגובהי 1.57.
אני עדיין לא רואה שיפור רציני באיך שניראים שרירי הבטן שלי, ואני לא יודע עוד כמה זמן אני צריך להמתין עד שהם יתפתחו יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי בטו
רחל גרנות18/12/2007
שלום יוני,
לוקח זמן לראות תוצאות מקוות. אני בטוחה שהבטן שלך נראית הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני שהתחלת בפעילות הגופנית. אולם, אולי כדאי להתייעץ עם מדריך ספורט שיבדוק את התרגילים שאתה עושה. אולי אתה טועה בתנועות, יתכן ויש תרגילים אחרים יעילים יותר. מבחינת אוכל כדאי להפחית מאכלים שמנים ומטוגנים. הקפד על אכילת חלבונים איכותיים ופחמימות מלאות.
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוני20/12/2007תודה רבה רחל. מצטער על השגיאות כתיב פשוט שכחתי לעבור על ההודעה לפני שהוספתי אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)