מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעניין האנטיביוטיקה ששאלת...
שרון10/03/2011האמת שגם אני מחפשת עצות בעניין הזה לאחרונה... אמרו לי פעם שעוף קטן הוא ללא אנטיביוטיקה אבל באחד הימים כשהלכתי לסופר הוא נתן לי כמה עצות לאכילה בריאה (כמו למשל לא לאכול את העור...) אבל ספציפית בקשר למה ששאלת הוא המליץ לי על טבע עוף שמכרו ממש לידו (ככה שגם אם היה תור למחלקת בשרים לא הייתי צריכה לחכות). אבל למזלי הגעתי מוקדם יחסית כל שהיה ריק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוף בריא??!רינה06/03/2011
האם יש מקום מסוים בו עדיף לקנות את העוף? קצביה - טרי יותר..
סופר - בפיקוח יותר..?
היכן ואיזה סוג עוף יותר בריא ופחות מלאכותי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקני רק עוף טרי
דלית07/03/2011ולא משנה סופר או קצב. לדעתי זה הכי טוב, אני לא אוהבת לקנות בשרים/עוף/דגים קפואים, זה נראה לי לא בריא כל ההקפאות וההפשרות האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוף בריא??! - תגובה
מיכל מסר בן שלום07/03/2011שלום רב,
יש סוגים שונים של עופות שנמכרים במרכולים..
עופות שמגודלים בגידול תעשייתי, עופות חופש וכו'.
בחירת העוף תלויה בתקציב ובהעדפותייך האישיות,
באופן עקרוני, יש עדיפות לקניית בשר טרי בקצביה(אצל קצב או בקצביה בסופר) ולא בשר קפוא.
לגבי שאלתך איזה בריא ופחות מלאכותי, אי לא ממש בטוחה שהבנתי את השאלה- אשמח אם תרחיבי
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה:עוף טרי ובריא
רינה07/03/2011התכוונתי לעוף בלי אנטיביוטיקה וכאלה יותר קרוב לטבע
אילו חברות ידועות כמיצרות מוצרים ללא אנטיביוטיקה??
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה:עוף טרי ובריא - תגובה
מיכל מסר בן שלום14/03/2011חברות שמשווקות עופות ללא אנטיביוטיקה מפרסמות זאת על גבי מוצריהם.
בדר"כ מדובר על משקים קטנים/ אורגנים
זאת כיוון שבגידול מסיבי של עופות המגדלים חייבים להתשמש באנטי' לשמירה על התוצרת.
את יכולה לקבל יותר פרטים באתר של מועצת הלול.
בברכה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עוף אורגני אלא עוף בריאיותר
רינה10/03/2011לללא רכיבים מלאכותיים כמו אנטיביוטיקות למינהן....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוף בריא??! - תגובה
ענת מטיאש07/03/2011שלום לך
יש עוף אורגני טרי בחנויות טבע שהוא הכי מומלץ ויקר אמנם
בסופר זה מגיע מאותו מקום בעקרון רק לא מהשוק כי אין לוב תעודה של פיקוח תברואה וטרינרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהYGHGVGHV
רינה10/03/2011LKNLKNKJNLJKNLKNLN
LKNLKNLKNLK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)