ילד בן שנתיים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנתיים וחצי
    קרין
    23/03/2011

לי תאומים בני שנתיים וחצי בן ובת. הבת מאוד מפותחת, יש לה שפה עשירה מאוד והיא מאוד דומיננטית בסבביתה. לעומתה הבן יותר שקט ומופנם. בעל אוצר מילים זהה לשלה אך אינו מביע את עצמו בצורה רהוטה כמוה. עד לפני כשבוע היה מאוד פעיל בגן משתתף וחברותי. בשבוע האחרון הסבה את תשומת ליבי המטפלת כי הילד מסרב לצאת לשחק בחצר ואינו אוכל טוב כמו בעבר. לדבריה ישנה ירידה משמעותית בשיתוף הפעולה שלו בגן. בקשתי היא: אילו אפשריות עליי לבדוק כדי לעלות על הבעיה שמציקה לו? מעבר לבעיה רפואית שאותה אני בודקת כרגע (בדיקות דם ושתן)
    הגננת טוענת שהוא כל הזמן רוצה לישון, אינו רוצה לשחק בחצר ואינו אוכל טוב. היא שללה אפשרות שמציקים לו אך אומרת שהוא פחות מתחבר עם ילדים בגן. אני מאוד מודאגת ומבקשת את עצתכם בהקדם האפשרי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן שנתיים וחצי

הוספת תגובה

• ילד בן שנתיים וחצי - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    24/03/2011

קרין שלום,
    חשוב לבצע בירור רפואי לסיבה בשינוי התנהגותו של בנך, אני מניחה שבדיקות הדם שנתן הרופא כוללות בדיקת המוגבולין לשלילה או איתור אנמיה מחוסר ברזל.
    זו יכולה לגרום לעיפות ותשישות.
    בהצלחה ורפואה שלמה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו