עזרה דחוף במיידי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף במיידי!
    חסויהה
    24/12/2007

שלום אני בת 16 ורציתי עזרה ..אני שוקלת 50 והגובה שלי 1.55 האם זה טוב?
    האם יש צורך לרדת במשקל?

אני כבר ממש לא יכולה לסבול את הגוף שלי בשנתיים האחרונות זה יכול להיות בגלל ההורמונים?
    במקור יש לי מבנה גוף צר אני הייתי רזה מאוד עד ללפני שנתיים (עכשיו אני כיתה י) ..
    האגן התרחב מעט היריכיים והבטן קצת גדלה אין לי בטן ממש גדולה בוא נגיד שזה לא משהו שרואים ישר שמסתכלים עליי אלא רק כאשר אני יושבת יש לי קפלים כאלה. הדבר שהכי מטריד אותי זה הרגליים שלי בטן אני מצליחה להוריד תוך שבוע וחצי בתזונה נכונה אבל את הרגליים ממש לא!

אני מנסה כל פעם להתחיל בתזונה נכונה אבל נשברת במיוחד בלילות זה התפריט שליי ביום רגיל כשאני מנסה להתחיל דיאטה ולא הולך :

בוקר: לפעמים אני רק שותה תה או שוקו (כשאין לי זמן)
    כשיש לי זמן זה מעדן (אני מאוד אוהבת מעדניים אני מסוגלת לאכול בין 4-5 מעדנים ביום זה טוב או רע?) בד''כ מעדן על 3% זה תלוי מה יש
    או שוגי עם חלב

*לבית ספר אני לא לוקחת אוכל אני אף פעם לא רעבה בשעות האלה כי אני כבר אוכלת בבוקר בבית זה מספיק לי ואני לא רעבה

בצהוריים: חזה עוף+ פתיתים או
    ירקות מבושלים(קישואים,כרובית ולפעמים רק את הירקות של הקוסקוס) + פתיתים , אורז.
    אני כמעט ולא אוכלת בשר ובדגים אני לא נוגעת
    או מרק (עדשים, ירקות, שועית...)
    או קוסקוס בערך כוס של קוסקוס. עם ירקות

ערב: ופה אני נשברת ..
    זה מתחיל מפרוסה עם גבינה (לא תמיד יש לחם קל אז זה לחם רגיל)
    ואז זה עובר לכמה מעדנים ולנשנושים אחרים כגון: עוגיות וכו..
    לפעמים לפני שאני מקבלת מחזור אני אוכלת כמו 4 גברים אחרי אימון כדורגל שזה המון!

פעם עשיתי דיאטה ממש רצחנית שהחזיקה לי לבדיוק שבוע וחצי כי הייתי צריכה להוריד בטן דחוף!

בוקר: מעדן דיאט
    צהוריים: סלט
    או רק ירקות מבושלים
    ערב: מעדן דיאט
    וזהו. אחר כך התחלתי כבר להעלות את הכמויות כמו שצריך
    אני נשברת בעיקר בלילות.

תיבני לי בבקשה תפריט טוב ומגוון דרך אגב אחותי מתחנת בחודש 8 בעזרת ה' והייתי רוצה לרדת במשקל ולהיראות טוב לכבוד האירוע

שאלה אחרונה ! האם יש לי סוכויי לגבוהה?? כי אני ממש נמוכה!!!!
    תודה מראשששש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף במיידי!

הוספת תגובה

• ירידה מהירה

רחל גרנות
    24/12/2007

שלום לך,
    כפי שחוית הגוף בשנתיים האחרונות השתנה מעט. אלו תהליכים טבעיים, מילדה את הופכת לנערה שנשמעת לי מקסימה.
    ועכשיו, בקשר לתפריט שלך. כפי שראית דיאטה קשה גורמת לנו לאבד שליטה והתוצאה? לא רק שלא יורדים אלא עולים.
    יש לך מספיק זמן עד לחתונה, נצלי את זה בצורה נכונה. ארוחת הצהריים שלך נראית לי לא מספקת. לא פלא שה"שגעון" מתחיל אחה"צ. את פשוט מתה מרעב. כוס קוסקוס לבד לא מספיק, כדאי שתוסיפי ליד זה חזה עוף או לקחת מנה גדולה יותר, כזאת שתשביע. אחה"צ אני מציעה לך לאכול סנדוויץ' מלחם (גם לחם רגיל זה בסדר). לחם הוא משביע, מרגיע וטעים. אגב, האם ידוע לך שעוגייה אחת היא שוות ערך קלורי לפרוסת לחם או 2 לחם קל? ונא להוסיף גם ארוחת ערב. למשל, ירקות +2 לחם קל + ביצה + מעדן. לא לשכוח לשתות מספיק. כדאי לשלב גם תרגילי בטן לחיזוקה.
    בהצלחה,
    רחל גרנות
    ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו