מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לייעוץ...שחר27/12/2007
היי...
אני שלי ואני בת 15 עוד מעט המשקל שלי 61 גובה 1.64 וחצי...
אני רוצה להתחיל דיאטה (אני כל פעם מנסה אבל לא הולך לי).
יש לי מנוי בחדר כושר ואני מנסה להתאמן 3 פעמים בשבוע....
רציתי לשאול אם התפריט הבא הוא טוב? כמה ניתן להוריד בחודש לערך? (אמרו לי שאם מתחילים כל הזמן דיאטות הגוף נעצר ולא מוריד).
א. בוקר : שוגי (קורנפלקס מצופה סוכר) כוס אחת + חלב.
בבי"ס: סנדוויץ' עם לחם קל (עם חומוס, גבינה טונה סלט ביצים וכ"ו)
צהריים: מנה בשרית כל שהיא+ 3 כפות פחמימה (אורז פתיתים וכ"ו).
ערב: יוגורט.
ביניים: ארטיק.
התפריט + 3 אימוני כושר בשבוע.
אשמח לייעוץ ואם תוכלו לענות לי על השאלות הנ"ל...
תודה,
שליי 3>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט מתאים
רחל גרנות30/12/2007שלום לך,
התפריט שלך לא מספיק. אין בו פשוט מספיק אוכל ואני בטוחה שאת די רעבה בערב, לא כן? וכמה זמן אפשר להיות רעבים?
יופי שאת לוקחת סנדוויץ לבית הספר. גם ארוחת הצהריים שלך די טובה, אם כי, חסרים לי הירקות. הבעיה העיקרית היא בערב. יוגורט אחד ותו לא? הוסיפי עוד אוכל וחשוב לא פחות גווני. כל יום יוגורט?
המשיכי בפעילות הגופנית, זה נהדר. 3 פעמים בשבוע זה מצוין.
בהצלחה,
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל...
שחר30/12/2007אוקיי קודם כל תודה....
דבר שני יש לי בעיה עם הירקות כי אני פשוט לא אוהבת =/
בקשר לארוחת הערב אני לפעמים אוכלת פרוסה עם גבינה ולפעמים יוגורט וגם שחכתי לכתוב אחרה"צ אני אוכלת בד"כ תפוח.....
אם תפריט כזה כמה ניתן לרזות בחודש?
תודה רבה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)