שאלות דחופות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות דחופות!
    יולי
    11/05/2011

שלום רב תינוק שלי בן חצי שנה שוקל כבר 10.5 ק"ג.מאז שנולד הוא אוכל טוב היה אוכל 120 cc והפסיק לאכול בלילות בגיל חודשיים ,יש לו בעיה של פליטות עדיין ולכן אני חייבת להסמיך לו את האוכל ודייסות של מטרנה הוא לא אוכל כלל..אז עשיתי לו דייסת סולת לבד עם סימילק והוא מאוד אהב אותה ומאז אוכל רק אותה .אבל אני יודעת שזה רק משמיו אותו והורדתי לו את הכמות של בקבוקים ל בוקר וערב ובמשך היום אני נותנת לו דברים אחרים כמו מרק עוף מעדן גמדים פירות רק שהוא לא כל כך אוהב את המרק אז אני כבר מיואשת מהמצב ולא יודעת מה לאכיל אותו כדי שיסבה ?! כי חמותי כל פעם לוחצת אליי ש צריך להחזיר לו את הכמות ל -3 דייסות ביום ואני מידבקחת איתה שלא !!!כי גם כך עם כל המשקל שלו קשה לו לזוז ובקיץ יהיה לו עוד יותר קשה ,אבל אני לא יודעת מה לאכיל אותו חוץ מ פעמיים בוקר וערב דייסה שהוא אוכל .מה דעתך ?מה אפשר להחיל אותו במשך היום?וגם העם לגיל חצי שנה המשקל שלו לא גדול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות דחופות!

הוספת תגובה

• שאלות דחופות! - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    16/05/2011

אינני מבינה, האם יש לו ריפלוקס?
    האם קיבלת הוראה מרופא או דיאטנית להסמיך את הדייסה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לדחוף!!!

יולי
    17/05/2011

לא אין לו ריפלוקס כן הרופא גסטרו ראמר לי להסמיך לו את האוכל......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לדחוף!!! - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    17/05/2011

יולי שלום
    אני צריכה עוד פרטים כיוון שנראה שאין צורך להסמכה של המזון , וההסמכה רק תורמת לעליה הגדולה במשקל של בנך.
    מה קורה אם הוא שותה תמ"ל לא מוסמך?
    האם ניסית לתת לו כמיות קטנות יותר?
    כיצד את מאכילה אותו? בישיבה? שכיבה?
    אשמח לתגובתך
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משך לדחוף!!!!!

יולי
    18/05/2011

היי כשה הייתי נותנת לו רק סימילק הוא היה סובל מפני שהיה פולט הכל היה סובל מצרבות לא היה רגוע בכלל היה בכיין כל היום!ולכן התחלתי לעשות לו דייסות אבל לא כל היום .הוא אוכל דייסת סולת בכמות של 180 מ'ל רק בוקר וערב ,הוא אוכל בישיבה בכיסא אוכל וכאשר ניסיתי לתת לו פחות בכמות היה אותו סיפור לא משנה כמה היה אוכל היה פולט הכל גם לאחר שעתיים......עכשיו לפחות הוא רגוע כל היום מחייך צוחק ומשחק לפני זה אי אפשר היה לעשות איתו כלום כל היום רק בכי.....את הדייסת סולת אני עושה לו לבד קונה סולת מרתיחה עם מים ולאחר מכן מוסיפה סימילאק אב אני לא יודעת כבר במה לאכיל אותו במשך היום ?מנסה מרקי ירקות אבל הוא לא כל כך אוהב ונותנת לו פירות.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה של ילד בן חצי שנה

מיכל מסר בן שלום
    18/05/2011

יולי שלום
    אכן משקלו של בנך גבוה מהמצופה לגילו, וזאת כנראה עקב עומס קלורי שהוא מקבל.
    מכיוון שמדבריך עולה שאין מצב להוריד לו את הדיסות הסמיכות אני ממליצה על סדר יום קבוע מבחינת האוכל.
    בבוקר ובלילה דיסה מוסמכת בכמות של 180 מ"ל
    בארוחת עשר ואחה"צ - פרי מרוסק או ירקות
    ארוחת צהרים- מרק ירקות טחון עם מעט בשר ו/או קיטניות
    בין לבין אפשר להציע לו מים לשתיה
    במידה ודורש עוד אוכל ניתן להציע מעדן או ירקות
    זיכרי שהכמיטות שבנך צריך לאכול הן קטנות ולא כמיות של אדם מבוגר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות דחופות!!!!

יולי
    19/05/2011

אני מאוד מודה לך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה :-)

מיכל מסר בן שלום
    19/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו