אוף /=

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוף /=
    דחוף מאוד =<
    01/01/2008

אני 1.53 בחופש ממש התמדתי והגעתי לסביבות ה50 - 49.8
    אני מודה שאכלתי קצת פחות, הייתי עסוקה ולא רק חשבתי על אוכל וגם קיץ אז יותר היה לי אפשרות לצאת לעשות סיבובים בחוץ והכל..
    עד לא מזמן שקלתי 51.2 ובשקילה לפני שבועיים העלתי שלוש קילו..
    אני מודה שהיו לי כמה התקפי בולמוסים, אבל עדיין.. אם אלה היו רק שלוש קילו של שומן, הייתי מרגישה על הבגדים..
    אני נמצאת כבר שלושה חודשים כמעט בסטודיו סי, עושה הליכות 4 פעמים בשבוע במשך שעה שעה וחצי ועושה כל יום תרגילים, יש לי בשיעורי ספורט ריצת 1800 והצלחתי לעשות אותה ב7 דקות וארבעים ושמונה שניות, שמונה אם נעגל בקיצור [=

הבעיה שאני נמצאת בעלייה וגם מחר סביר להניח שאני יעלה כי במשקל בבית אני איזה חצי קילו יותר.. אין לי מושג איך וממה העלתי כל כך הרבה..
    נתנו לי בדיקות לסכרת וכל זה, יכול להיות..
    למרות שבבדיקות דם אמרו לי שאין לי אחוזים שומן גבוהים בגוף בכלל, בכל מקרה בודקים לראות אם יש איזה משהו תורשתי ולא פיזי כדי לשלול הכל..

רציתי לדעת אם נניח ושללים את האפשרות שיש איזה משהו גנטי.. ממה זה עוד יכול להיות?
    והאם זה יכול להיות שרירים למרות שנאי אל סגורה על זה ואם כן איך זה מתאזן?
    ורציתי ללכת לדיאטנית אבל לא קיבלו אותי כי אמרו לי שאני צריכה לעלות יותר מעשר קילו כדי ללכת, אז בנתיים אני רק בשומרי משקל ואני מרגישה שזה לא מספיק לי..

אני ממש ממש צריכה עזרה..
    ומצטערת על החפירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוף /=

הוספת תגובה

• תשובה לאור

ד''ר הגר שפר
    05/01/2008

הי אור
    לדעתי ייתכן מאד והעלת במסת שרירי ולא בשומן, עובדה שבבגדים את לא מרגישה ששמנת ועובדה שאחוז השומן שלך נמוך.
    לגבי זה שלא נתנו לך ללכת לדיאטנית זה לא נשמע לע הגיוני, זכותך ללכת לדיאטנית דרך קופת החולים במחיר מוזל, פשוט תעמדו על כך. במקרה ולא יאשרו לך שווה להשקיע בביקור או שניים אצל דיאטנית פרטית שתבנה לך תפריט ותעזור לך לאכול בריא מבלי להזיק לעצמך. חשוב שתעזרי במומחים ושתפסיקי להתעסק בזה יותר מידי, זה לא בריא.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו