ילדה בת 5 שמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 5 שמנה
    כוכבה
    30/05/2011

אני אמא לילדה בת 5 גובה מטר ו10 ס"מ מישקל 30 , הילדה אוהבת לאכול כל הבא ליד , גם שאין חטיפים וממתקים אז היא אוכלת אוכל , היא כבר בגיל שפותחת את המקרר לבד וגם את הארונות. מה עליי לעשות נ.ב אנחנו משפחה של שמנים אני עברתי ניתוח שרוול לפני 5 חודשים בתיקווה שזה ישפיע על השינויי בבית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 5 שמנה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תגובה

כוכבה
    05/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 5 שמנה - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    09/06/2011

שלום כוכבה,
    לאור כל מה שאת מספרת בעצם,התשובה נמצאת בגוף השאלה...
    ילדים מחקים את ההתנהגות שהם מכירים ואליה הם נחשפים
    כמו שציינת אתם משפחה של שמנים וכנראה ביתך מחקה את תרבות האכילה בבית, זה מה שהיא מכירה.
    אני מציעה לעשות בדק בית וללמוד את התנהגות האכילה שלכם- ההורים ושל האחים האחרים או דמיות משמעותיות אחרות בחייה
    יחד עם זאת האחריות על האוכל (סוג וטיב) היא שלכם ההורים.
    בגיל זה אין אנו מגבילים את כמיות המזון , וזאת למרות ההשמנה של ביתך.
    מה שניתן לעשות זה להציע לביתך מזונות " בריאים" יותר עבורה, כלומר: ירקות טריים, תבשילי ירקות, דגנים מלאים, גבינות רזות, ולהמנע ממשקאות מתוקים ממתקים, ועוכל עתיר בשומן וקלוריות.
    את בוחרת מה היא אוכלת ומתי, ותפקידה להחליט כמה היא אוכלת.
    כמו כן הקפידו על הרבה פעילות גופנית לילדה, יציאה לגינה או לגימבורי, רכיבה על אופנים בריכה או חוג, ולפחות שעה ביום (חוץ מהגן)
    ובמאמר מוסגר- ניתוח שרוול הוא רק כלי עזר, יש לבצע שינוי מחשבתי התנהגותי בכדי לסגל אורח חיים בריא ולשמר משקל לאורך זמן.
    אני ממליצה בחום להגיע לדיאטנית המתמחה בתהליכי שינוי משפחתי, לעבודה ספציפית יותר.
    בהצלחה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה שלך מעליבה לדעתי

יעל
    03/07/2011

לומר לאדם שמעיד על עצמו: "התשובה בגוף השאלה" כלומר את שמנה אז מה את
    מצפה? זה מעליב בעיני ואני באמת לא מבינה למה צריך להתבטא כך.
    קחי בבקשה לתשומת ליבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו