שמן ילד בן 12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות

משה
    23/06/2011

ואם אני רוצה לעלות ואני רוצה מאוד לעלות במשקל נגיד ל56 ואפילו ל60 - 63 זה בסדר או לו כי זה מה שרציתי בעצם לעשות במהלך החופש הגדול זה בסדר ויש לי עוד שאלה אם חולצות שלי עולות על אמא שלי מה זה אומר זה רע טוב? ויש לי גם קפיצה במידות בספטמבר 2010 הייתי מידה 16 ועכשיו אני מידה m וגם זה עוד מעט לא יעלה עליי זאת קפיצה יחסית מהירה במידות ואני עוד שבוע הולך עם חברים לבריכה ויש בנות שהחזה שלי בהרבה יותר גדול משלהם מה אני יעשה כדי למנוע מהבושה בדרך כלל אני רץ ישר למים אבל אז כולם רואים את הבטן שלי והציצי קופצים ובדרך כלל אני מקרר את החדר שתווצר כמה שיותר התכווצות מה לעשות בתודה מראש משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן ילד בן 12
    משה
    09/06/2011

שלום אני משה אני בן 12 וחצי וגובהי 1.60 ואני שוקל 53 פלוס מינוס אני חושב שאני שמן ואני מכניס את הבטן כי אני מתבייש בזה רצית לדעת אם זה בסדר או שזה לא טוב בנוסף לזה יש לי שדיים בגודל של ילדה בתחילת כיתה ח או סוף ז' משהו באמצע זה טוב או לא?
    בנוסף לכך יש לי דחף לאכול מתוק ישר אחרי האוכל והרבה מתוק למשל 4 קוביות שוקולד פלוס פרוסת עוגה וגם בבוקר פרוסת עוגה עבה אך אני עוצר את הדחף הזה בתודה מראש משה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן ילד בן 12

הוספת תגובה

• שמן ילד בן 12 - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    20/06/2011

משה שלום
    קודם כל, כל הכבוד על העמידה בפיתוי וההתמודדות עם הדחף.
    שנית- שדיים אצל בנים, הם לעיתים תגובה להורמוני מין נשים מהמזון ומהסביבה. במידה והם גדולים ניתן להתייעץ עם רופא משפחה או פלסטיקאי, על אופן הטיפול בהם.כמו כן במרבית המקרים ירידה במשקל, תגרום להתכווצות השדים (עקב הירידה ברקמת השומן הנמצא בשד)
    לגבי משקלך-יחס משקלך לגובה שלך וגילך תקין (אתה נמצא בערך באחוזון 75, מה שאומר שמבחינה קלינית מצבך תקין), אך אם המראה שלך ובעיקר הבטן מפריעים לך אתה יכול "לעבוד" עליהם, תוכל להתייעץ עם המורה לחינוך גופני או עם מדריך כושר על תוכנית אימונים המתאימה לגילך.
    בהצלחה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

משה
    21/06/2011

אני משה כבר כתבתי פה הודעה ואני רוצה להגיד שאני מכניס את הבטן ובטעות התבלבלתי אני לא מצליח לעצור את הדחף הוא מתגבר עליי וקשה לעצור את זה ודרך אגב שאני מתחיל לאכול מתוק אני אוכל מאוד הרבה ונגיד אני אוכל 3 חתיכות גדולות של פיצה ואני לא אוכל מתוך רעב אלא כי סתם בא לי לאכול פעם ראיתי ילדה שבערך באותו המשקל שלי לוקחת עוד חתיכה אז לקחתי גם מתוך איזשהי מחוייבות והזדהות איתה איך אני מתאפק בתודה מראש משה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    22/06/2011

משה שלום
    אתה מתמודד עם אתגר גדול, וחשוב שאתה מכיר ויודע היכן הנפילות שלך ומה קשה לך.
    ראשית חשוב שתקפיד לא להיות רעב, כך לא תאכל סתם
    שנית חשוב שתגביל את עצמך בכמיות- אפשר לאכול חתיכת עוגה אך לא שלוש
    בנוסף מומלץ כי תבצע פעילות גופנית כגון הליכה או ריצה או רכיבה על אופניים.
    אינך צריך לרדת במשקל, אך יכול להיות שיעוץ אישי אצל איש מקצוע יוכל לעזור לך מאוד
    בהצלחה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו