עזרה... מחלת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה... מחלת חניכיים
    דנה
    06/07/2011

שלום רב,
    אני בת 28 ומעשנת כמעט 6 שנים. לפני כשנה התגלתה אצלי מחלת חניכיים. יש לי גם נסיגת חניכיים. הרופא המליץ לי על ניקויי אבנית אחת לחודשיים ואני מקפידה על כך.
    לאחרונה, חלה הרמה במצבי ויש שיניים שנראות ארוכות מהרגיל ויש לי גם כאבים ודימום.
    האם יש אפשרות "להוריד" חזרה את החניכיים שנסוגו?
    שמעתי על טיפולים כמו הרמת חניכיים או השתלת חניכיים. מה ההבדל בינהם ומהו המחיר המשוער?
    תודה רבה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה... מחלת חניכיים

הוספת תגובה

• עזרה... מחלת חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    06/07/2011

במרבית המקרים אי אפשר "להוריד" חזרה את החניכיים שנסוגו בגלל מחלת חניכיים. בכל זאת יש מקרים בהם אפשר לעשות משהו בנדון. פני לבדיקת מומחה למחלות חניכיים כדי לקבל מידע מה מתאים לבעייה שלך.
    השתלת חניכיים הוא ניתוח בו משתילים לך רקמת חניכיים אשר נלקחת מבנק רקמות או, יותר טוב, רקמה מן החיך שלך, במקום בו חסרה רקמת החניכיים בגלל נסיגתם. המונח הרמת חניכיים לא מקובל במקצוע ולכן לא ניתן להשוות אותו להשתלת חניכיים. ובאשר למחיר, המדור בכלל לא עוסק בכסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו