מחלת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת חניכיים
    דניאל
    26/07/2011

שלום רב, אני בת 26 ויש לי מחלת חניכיים במצב די מתקדם, כך לפי רופא החניכיים שלי במכבידנט..
    לא חשתי בדבר במהלך השנתיים האחרונות, הלכתי לרופא השיניים לבדיקה שגרתית והוא גילה כיסים עמוקים מאוד לגילי, ולאחר צילום גם ראה נסיגה של העצם. הוא הפנה אותי לרופא החניכיים, שאישר שאני אצטרך ניתוח.
    רק לאחר שרופא השיניים "הלחיץ" אותי שאני עלולה לאבד שיניים ללא טיפול, החלתי לחוש שהשן הקדמית העליונה שלי ניידת יותר מהאחרות, ואני מרגישה שהיא ממש רופפת. בנוסף, לאחרונה גם נגלים חריצים בינה ובין השיניים השכנות.
    הבעיה היא שמכבידנט עושים קצת סחבת: חיכיתי חודש לתור לרופא החניכיים, שבסוף הסתבר שהוא יוצא לחופשה ומעוניין להעביר אותי לטיפול של הרופא המחליף שלו, מה שייעכב את התור בעוד שבועיים!
    זה נשמע טיפשי נכון - אבל אני חוששת לאבד את השן הזאת. כמה זמן לוקח לשיניים לנשור ללא טיפול מתאים מהרגע שבו הן הופכות רופפות? אין לי עם מי לדבר במכבידנט, אבל טיפול פרטי עולה היום הון תועפות.
    הרבה תודה מראש
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת חניכיים

הוספת תגובה

• מחלת חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    26/07/2011

המתנה בת כמה שבועות איננה קריטית. אפשר לנצל את הזמן הזה לקבלת ניקוי שיניים והדרכה בהגיינה אוראלית.
    גם טיפול במכבידנט הוא טיפול פרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו