טיפול בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בחניכיים
    אלכס
    26/07/2011

שלום!
    אני בן 56, לא מאשן. מחלת חניכיים אצלי , כנראה, תורשתית ( אני זוכר אותה בעיה אצל אבא שלי ). אני משתמש באופן קבוע בחוט דנטלי, במשחת שיניים המומלצת ע"י הרופא וגם פעמיים ביום משתמש בשטיפת פה Listerin . אני לא מרגיש שהשיניים שלי מתנדנדות, אין לי דימום. הרופא חניכיים אומר לי שיש לי נסיגת חניכיים ודלקת חניכיים ואני צריך לעשות ניקוי שורש פעם לחודשיים! בספטמבר 2010 רציתי להחליף גשר ולעשות השתלת השן , אבל נמסר לי שקודם כל צריך לטפל בחניכיים. המתנה לתורים , המתנה לאישור מביטוח "פלטינום" , המתנה לתור לרופא חניכיים ...... עכשיו כבר יולי 2011 והספקתי רק לעשות ניקוי עמוק לחניכיים וניקוי הבא באוקטובר! כל פעם שולחים אותי לעשות צילום חדש, רופא חניכיים מגיע פעם בחודש !

1. אם הבעיה שלי תורשתית מה זה יעזור אם אני אתחיל לעשות ניקוי שורש כל חודשיים?
    2. אני שייך לכללית סמייל , האם בקופות אחרות אותו מצב?
    תודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בחניכיים

הוספת תגובה

• טיפול בחניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    26/07/2011

טיפולי שיניים הם טיפולים פרטיים, גם אם הם ניתנים במרפאה השייכת לקופת חולים, כמו כללית סמייל, מכבידנט וכיו"ב. נסה לפנות למומחה לחניכיים אחר, אולי אחד שאיננו מועסק על ידי אחת מקופות החולים. קרוב לודאי שהטיפול יהיה מהיר יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי

אלינור
    28/07/2011

זה נראה לי אמת אני ינסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו