מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בחניכייםאלכס26/07/2011
שלום!
אני בן 56, לא מאשן. מחלת חניכיים אצלי , כנראה, תורשתית ( אני זוכר אותה בעיה אצל אבא שלי ). אני משתמש באופן קבוע בחוט דנטלי, במשחת שיניים המומלצת ע"י הרופא וגם פעמיים ביום משתמש בשטיפת פה Listerin . אני לא מרגיש שהשיניים שלי מתנדנדות, אין לי דימום. הרופא חניכיים אומר לי שיש לי נסיגת חניכיים ודלקת חניכיים ואני צריך לעשות ניקוי שורש פעם לחודשיים! בספטמבר 2010 רציתי להחליף גשר ולעשות השתלת השן , אבל נמסר לי שקודם כל צריך לטפל בחניכיים. המתנה לתורים , המתנה לאישור מביטוח "פלטינום" , המתנה לתור לרופא חניכיים ...... עכשיו כבר יולי 2011 והספקתי רק לעשות ניקוי עמוק לחניכיים וניקוי הבא באוקטובר! כל פעם שולחים אותי לעשות צילום חדש, רופא חניכיים מגיע פעם בחודש !
1. אם הבעיה שלי תורשתית מה זה יעזור אם אני אתחיל לעשות ניקוי שורש כל חודשיים?
2. אני שייך לכללית סמייל , האם בקופות אחרות אותו מצב?
תודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחניכיים - תגובה
ד״ר יעקב הורביץ26/07/2011טיפולי שיניים הם טיפולים פרטיים, גם אם הם ניתנים במרפאה השייכת לקופת חולים, כמו כללית סמייל, מכבידנט וכיו"ב. נסה לפנות למומחה לחניכיים אחר, אולי אחד שאיננו מועסק על ידי אחת מקופות החולים. קרוב לודאי שהטיפול יהיה מהיר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי
אלינור28/07/2011זה נראה לי אמת אני ינסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?