דלקת חניכיים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכיים בהריון
    תמר
    04/08/2011

אני בחודש שישי וסובלת מדלקת בחניכיים שבאה לידי ביטוי בכאבים קלים ודימום קבוע בעת ניקוי בחוט דנטלי (אני מקפידה מאוד על הניקיון היומי והן ניקוי האבן באופן קבוע). כיצד ניתן להקל על התופעה? האם למשל יש מי פה או משחות שיניים מומלצים?

כיום, עקב רגישות רבה בשיניים הנובעת מנסיגה של החניכיים אני משתמשת במשחות שיניים ומי פה לשיניים רגישות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חניכיים בהריון

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים בהריון - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    06/08/2011

בזמן ההריון עולה רגישות החניכיים עקב השינויים ההורמונאלים. אם את סובלת מדלקת חניכיים בזמן ההריון כדאי שתפני לבדיקה אצל מומחה למחלות חניכיים. רצוי, מומלץ וחיוני לשמור על רמת הגיינה אוראלית טובה מאוד, להיעזר ברופא השיניים/השיננית לניקוי שיניים והדרכה באופן אינטנסיבי יותר מאשר קודם להריון. כאמור, אם, למרות שאת מקפידה הן על הניקיון היומי והן על ניקוי האבן באופן קבוע, את סובלת מדלקת חניכיים, עליך לפנות לבדיקה, אבחון וטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים. בנתיים, עד לביקור המקצועי, תוכלי להיעזר בשטיפות הפה במי מלח או בתה בבונג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו