צריבה בחנכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בחנכיים
    מישהי
    12/08/2011

שלום,
    אני בת 22, לפני 3 חודשיים השתמשתי במשחת אלקמס ג'ל כדי על על רגישות בשיניים שלי.
    השתמשתי במשחה בפעמיים בהפרש של שבועיים. ובפעם האחרונה כנראה מרחתי על השיניים יותר מדי חומר וגם השארתי הרבה זמן על השיניים.
    מאז, אני סובלת מכאביים בחניכיים ( תחושה של צריבה) וגם כאביים קלים בשיניים שלדעתי זה כתוצאה של הכאביים בחניכיים. כשאני מאדקת את השיניים אני מרגישה תחושה מוזרה
    ביקרתי אצל רופא שיניים כללי לפני חודשיים הוא טען שאני מאדקת שיניים ולדעתי זה לא כתוצאה מאידוק כי כל הזמן החניכיים שלי כואבות.
    האם ניתן לעשות משהו בנדון? שטיפת פה? או משחה להקלה?
    אני מאז התשמשתי כל הזמן עם משחת שיניים קולגט וגם פרדונטס (הירוק) וגם שטיפות עם המים ומלחה וכל זה לא עזר לי.
    אשמח לקבל ייעוץ,
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בחנכיים

הוספת תגובה

• צריבה בחנכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    12/08/2011

נסי להבריש את השינים במברשת רכה וללא משחת שיניים בכלל במשך שבוע. בנוסף השתמשי בתה בבונג פושר לשטיפת הפה 3-4 פעמים ביום. אם לא תחול הקלה, פני לבדיקה אצל מומחה למחלות חניכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הייעוץ!

מישהי
    13/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו