דלקת ונסיגת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ונסיגת חניכיים
    אפי
    05/09/2011

שלום,

לאחרונה פניתי לבדיקה של מכבי במטרה לבדוק מהו מקור לריח מהפה.
    המליצו לבצע ניקוי אבן ועשיתי אותו ע"י שיננית ואחר כך הגעתי לבדיקה לרופא והוא שלח אותי לבדיקת סטטאוס ובסופה הוא אמר שניקוי אבן שבוצע בשלב זה מספיק ויש צורך בטיפול שגרתי של שטיפת שיניים פעמיים ביום ושימוש בחוט דנטלי ומי פה, וכך ריח יפסיק.

עבר זמן ואני מרגיש שאין שיפור והתווספו כאבי חניכיים והלכתי לרופא אחר שמסר שיש לי בעיה רצינית ויש לי דלקת חניכיים והוא מציע לעשות ניקוי אבן שוב ע"י שיננית של מרפאה בה עובד (פרטית).
    היות ועשיתי ניקוי אבן שלא פתר את הבעיה, אינני בטוח שאם אעשה ניקוי אבן אצל שיננית אחרת שהפעם זה יסתדר.

לאחר שבדקתי קצת באינטרנט, הבנתי שיש פריודונטים- שהם המומחים למחלות חניכיים.

ושאלה שלי היא האם במקרה שלי נכון שמי שיטפל בי הוא רק פריודונט ולא שיננית שכבר היה ניסיון לא מוצלח?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ונסיגת חניכיים

הוספת תגובה

• דלקת ונסיגת חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    06/09/2011

ברוב המקרים ריח פה נוצר כשיש מחלת חניכיים או שכבת חיידקים על הלשון. אם למרות הטיפול שקבלת עד עתה אתה עדיין מרגיש ריח פה, פנה לבדיקה וטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים, פריודונט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו