כאבים חזקים לאחר טיפול הקצעת שורשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים לאחר טיפול הקצעת שורשים
    אורלי
    29/09/2011

שלום. לפני כעשרה ימים עברתי טיפול הקצעת שורשים ברבע פה אחורי. הצורך בטיפול נובע מנסיגת חניכיים בעקבות טיפולי כימותרפיה שעברתי בשנה החולפת (מחלימה מסרטן). את הטיפול עברתי במחלקת פה ולסת בבי"ח-ביח' לסיכון גבוה וחולים מורכבים. 5 ימים לאחר הטיפול, התחלתי לסבול מכאבי תופת. הגעתי לביח' לבדיקה בעקבות הכאבים ונאמר לי כי פיתחתי דלקת. נשלחתי הביתה הם הוראות לניקוי החניכיים באמצעות מברשות מיוחדות ועם המלצה לנטילת אנטיביוטיקה למשך 10 ימים. מאז חיי הפכו לסיוט - 24 שעות של כאבים. הלילות ללא שינה עם כאבי תופת המקרינים לראש. סיימתי 10 ימים של טיפול אנטיביוטי - ללא אועיל ! מיותר לציין שהחג הזה אני מושבתת ובגללי גם ילדיי...אנא המלצה דחוף מה עליי לעשות הכאבים לא נותנים לי מנוח. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים חזקים לאחר טיפול הקצעת שורשים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    02/10/2011

פני לבדיקה במחלקה המטפלת. הכאבים החזקים שאת מתארת אינם תופעת לוואי שכיחה לאחר הקצעת שורשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו