השתלת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת חניכיים
    סיגלית
    31/10/2011

המומחה למחלות חניכיים אמר לי שאצטרך בעתיד לעשות השתלת חניכיים, בגלל הנסיגת חניכיים במצב בינוני שיש לי ובגלל שהחניכיים מאוד דקיקות. בינתיים הוא המליץ שאעשה הקצעות בגלל הכיסי חניכיים.

מהי השתלת חניכיים? האם זה כואב מאוד? אסור לי תרופות. האם זה אומר שלא אוכל לעשות השתלת חניכיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת חניכיים

הוספת תגובה

• השתלת חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    31/10/2011

בניתוח השתלת חניכיים משתילים רקמת חניכיים באיזור בו חלה נסיגת חניכיים. הרקמה נלקחת לרוב מאיזור החיך. לאחר הניתוח יש כאבים קלים עד בינוניים ורצוי ליטול משככי כאבים כמו אקמול, אופטלגין, אדוויל, אדקס, נרוסין וכיו"ב, במשך כמה ימים.
    איסור גורף על נטילת תרופות איננו מוכר לי. לכן, אני ממליץ שכאשר יתעורר הצורך בנטילת תרופות יתקיים ייעוץ משותף עם רופא המשפחה והפריודונט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך. הרגישות זה בגלל -

סיגלית
    01/11/2011

שיש לי G6PD וגם לפניצילין, נקסין, מקרודנטין, כל משפחת הסולפה כמובן, אספירין וכו', לכן, אני מעדיפה שלא להיעזר בשום משכך כאבים, אפילו אם כואב.

האם יש הרבה דימום במהלך ניתוח השתלת חניכיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך. הרגישות זה בגלל - - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    01/11/2011

לא במיוחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו