בעיות חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חניכיים
    שני
    16/11/2011

אני בת29 עם 2 ילדים. עם נסיגת חניכיים ובעיות בחניכיים.הייתי בהצעה אצל רופא מומחה לחניכים שכתב לי ללא שום הסבר כך:צילום סטטוס מראה אובדן תמיכה גרמית אלכסונית ב36 d46.אובדן תמיכההיקפי של 80% בשן.12 ן70%בשן22 גם בשן mibd45 ואובדן תמיכה של40-50% בבדיקה אינטרה אורלית בכמות בינונית.סופורציה באיזור m44
    כיסים mm10 -22.12.36.46.44

פתיחת רווחבין 21 22ובמידה פחותה בין 11-12.שן 12 בבקיעת יתר של mm1 למתרפאה סגר עמוק מסוג אנגל דרגה 2 ללא מגע בין סגמנטים5 ל 2.אבחנה lagp . קורס דקסולין חודש ואנטיביוטיקה וכו".
    אני מבקשת לא מבינה כלום מה יש לי.אין לי כסף לטיפולים יקרים.ןמפחדת מכאבים .אפשר הסבר ועיצה?תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חניכיים

הוספת תגובה

• בעיות חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    20/11/2011

נראה שאכן את סובלת מבעיות בחניכיים. נכון עשית בכך שפנית לבדיקה אצל מומחה למחלות חניכיים. ככל הנראה לא ביקשת ממנו הסבר בגלל הפחד מהכאבים וממחיר הטיפול ואולי גם בגלל שזמן שווה כסף. לכן, אני ממליץ שתפני שוב למומחה שבדק אותך ותבקשי ממנו הסבר נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו