סיגת חניכיים ללא דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגת חניכיים ללא דלקת
    עמית
    17/11/2011

כ5 שנים שאני הולך פעמיים בשנה לשיננית ,שמספרת לי שאני מתחזק את השיניים טוב ויש רק מעט אבן ואין דלקות,היא המליצה לי על מברשת שיניים רכה ,לכן רני משתמש במברשת אקסטרה רך ומתדל למתן את תנועותי הנוקשות כרגיל, וכן אני משתמש במיברשונות,

מטבעי אני שוחק שיניים בלילה וכבר 5 שנים עם סד לילה(אני בגיל 60) יש לי שני שיניים חסרות ושני כתרים +2 טיפולי שורש סהכ

למרות הנ"ל נראה לי שלאחרונה מואצת נסיגת החניכיים וזה מטרידני,האם יכולה להיות נסיגה בגילי רק מתורשה למרות מאמצי והאם בגילי כדאי לנתח החניכיים
    למרות שאין דלקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיגת חניכיים ללא דלקת

הוספת תגובה

• סיגת חניכיים ללא דלקת - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    20/11/2011

נסיגת החניכיים יכולה להתרחש בכל גיל. לתורשה ולהשפעה הסביבתית יש משקל שווה בתוצאה הסופית. כדי לבחון האם המצב שלך יציב או מידרדר מומלץ שתפנה לבדיקה אצל מומחה למחלות חניכיים. לאחר מכן יוכל המומחה להמליץ האם ניתוח חניכיים נחוץ ומומלץ במקרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו