השתלת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת שיניים
    משה
    21/11/2011

לפני כחמישה חודשים השתילו לי 4 שתלים בשיניים 22-25 ולפני כשבוע הדביקו את הגשר.
    כבר זמן רב שיש לי דלקת קלה בחניכיים וכעת אני בסיבוב שני של שטיפות דנטליות שרשם
    הרופא. לדבריו הסיבה לדלקת הינה התותבת הזמנית שהיתה לי. היא גורמת לפעמים דלקות וכעת שיש גשר קבוע רוב הסיכויים שזה יעבור. ברצוני להדגיש שאין שום נפיחות רק מעט
    אדמומיות. ברצוני לשאול מה דעתכם? האם תותבות גורמות לדלקת? באילו אפשרויות נוספות ניתן "להילחם" בדלקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת שיניים

הוספת תגובה

• השתלת שיניים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    21/11/2011

תותבות יכולות להיות מלכודת לחיידקים ואלו גורמים לדלקות. הדרך הכי טובה להלחם בדלקות היא ללמוד וליישם ניקוי, צחצוח, הברשה וכו' נכונים וטובים של השיניים וגם של השתלים והתותבות הקבועות והנשלפות. לכן מומלץ ללמוד איך לנקות נכון את השיניים לפני ההשתלה, ואחריה מומלץ ללמוד איך לנקות נכון את השתלים החדשים.
    קצת מפתיע וגם חבל שאתה נדרש לשאול את השאלה בפורום מבלי שנתנה לך תשובה אצל הרופא המטפל. אבל, לא מאוחר מדי. עדיין אתה יכול לפנות אליו כדי לקבל מענה לשאלותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו