שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הילה
    10/12/2011

שלום רב
    רציתי לברר האם רופא שיניים שאינו פריודנט יכול לבצע או מוסמך לבצע
    הקצעת שורשים ,ניתוח חניכיים, והשתלת עצם ? אני מתלבטת משום שקבלתי הצעת מחיר שיקרה עבורים לעומת רופא שיניים שממנו קיבלתי הצעה שאני יכולה לעמוד בה .ברורה העדיפות למומחה חניכיים אילו היה באפשרותי מבחינה כספית הייתי כבר מבצעת .השאלה אם אני אפנה לרופא שיניים אני עלולה להתאכזב והאם יש לך המלצה למומחה חניכיים טוב במחיר סביר או רופא שיניים שיכול לבצע את העבודה בצורה טובה ומשביעת רצון.
    אודה מראש לתשובתך
    הילה שמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    11/12/2011

המחוקק לא קבע מגבלות בנושא ומתיר לכל רופא שיניים לבצע טיפולים בחלל הפה, כולל גם הקצעת שורשים, ניתוח חניכיים וכיו"ב. עם זאת, מצאה המדינה לנכון להעניק תואר מומחה במספר תחומים, בין השאר למומחה למחלות חניכיים, מפני שנמצא הצורך בידע וניסיון נוסף ונרחב יותר בתחומים השונים.
    אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא השיניים שלך ולשאול אם הוא סבור שיש לו היכולת והכישורים לטפל בבעייה שלך. לאחר מכן תוכלי להחליט האם לקבל את הצעתו או לפנות למומחה למחלות חניכיים. העלות הכספית היא נושא חשוב אך הפורום אינו עוסק בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו