פצע בחניכיים שגדל בהדרגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בחניכיים שגדל בהדרגה
    כפיר
    27/12/2011

שלום,
    לפני מספר ימים התחיל להתפתח לי פצע בפה. הפצע היה קטן בהתחלה אך הוא גדל בהדרגה והכאבים\הצריבה שנגרמת לי ממנו רק הולכת ומחמירה. הייתי אצל רופא שיניים שאמר לי שאני צריך שיננית. רציתי לשמוע אם יש לכם תובנות נוספות כלשהן ואם יש הצעות כלשהן להקלה בכאבים..
    תיאור הפצע: הפצע מכוסה שכבה לבנה דקיקה וצורב בכל נגיעה באזור (למשל בזמן אכילה) והצריבה גרועה הרבה יותר בעת צחצוח השיניים.
    צירפתי תמונה של הפצע אבל לצערי אין ברשותי מצלמה טובה במיוחד כך שהתמונה קצת מטושטשת.

נ.ב
    אם יש שם לסוג הזה של הפצע הייתי שמח לדעת מה הוא כדי שאוכל לחפש עליו מידע נוסף ברשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בחניכיים שגדל בהדרגה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

כפיר
    27/12/2011

הכאבים לא מוגבלים רק לפצע עצמו אלא לכל האיזור בין שני הניבים הקידמיים התחתונים כאשר מרכז הכאב הוא בפצע עצמו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    28/12/2011

התמונה מטושטשת ולכן האבחנה היא בגדר השערה בלבד. נראה שזו אפטה. אם התופעה לא תחלוף בתוך כשבועיים מהופעתה, פנה שוב לרופא השיניים שלך להתייעצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משהו שאפשר לעשות כנגד הכאבים?

כפיר
    28/12/2011

דבר ראשון תודה על התשובה המהירה.
    בהנחה שאכן מדובר באפטה, מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משהו שאפשר לעשות כנגד הכאבים? - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    01/01/2012

לשטוף את הפה בתמיסת קמומיל (בבונג) פושרת 3-4 פעמים ביום.
    להשתמש באפטגון.
    להשתמש בקנק-א.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו