נתוח חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתוח חניכיים
    אריה
    05/02/2012

אני חולה לב בסיכון גהוה, וסובל מדלקת חניכיים בכל הפה .
    בשיחה עם הכרדיולוג שלי הוסבר לי כי הדלקת יכולה להחמיר את מצב העורקים, הלב והסכרת, ולכן עלי להיפטר מהדלקת.
    האם קימת דרך להפטר מהדלקת ללא התערבות כרורגית?

אריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נתוח חניכיים

הוספת תגובה

• נתוח חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    06/02/2012

כן, אפשר לרפא את דלקת החניכיים. במרבית המקרים הריפוי מושג ללא התערבות כירורגית. קרא את מדור השאלות הנפוצות ואחר כך פנה לבדיקה, אבחון וטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים. באפשרותך לפנות לטיפול באחת המחלקות לפריודונטיה בבתי הספר לרפואת שיניים ולהתמחויות: הדסה ירושלים, רמב"ם חיפה, או באוניב' תל אביב, או לפנות לטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים. לרשימת המומחים פנה לאתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה ואוסיאואינטגרציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים

אריה
    06/02/2012

בקרתי כבר אצל מומחה חניכיים, הסברתי לו כי אני לא מעונין בנתוח ומוכן לקחת את הסיכון של אובדן שיניים. הוא לא העלה אפשרות לטיפול בדלקת ללא התערבות כרורגית.
    האם קיים מצב חניכיים שאי אפשר להתפטר מהדלקת ללא התערבות כרורגית?

אריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    06/02/2012

כן, קיים מצב כזה. זו אחת הסיבות לכך שעדיין מבוצעים ניתוחי חניכיים. עם זאת, מומלץ להתחיל בטיפול שאיננו כירורגי, לבחון את תוצאותיו ובהתאם לכך להחליט על המשך הדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו