צביעת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיניים
    עינת
    08/02/2008

שלום, האם שימוש במשחת שיניים ג'ל פלואוריד בשם DECAPINOL שמכילה DELMOPINOL 0.2% טובה לשימוש. אני עשיתי ניקוי עמוק והשיננית אמרה לי שהמשחה או מי-פה עם כלורקסידין צובעים לי את השיניים. עם מה להשתמש? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת שיניים

הוספת תגובה

• צביעת שיניים

ד״ר יעקב הורביץ
    09/02/2008

כל שטיפות הפה המיועדות להפחתת רובד החיידקים, עלולות לגרום לתופעת לוואי של צביעה חיצונית של השיניים. ככל שהחומר פעיל יותר לזמן ממושך יותר כך תופעת הלוואי הזו מופיעה יותר תכופות. אפילו דקפינול עלולה לגרום לצביעה חיצונית, אולם בשעורים נמוכים יותר מאשר כלורהקסידין.
    אז עם מה להשתמש?
    הכי חשוב להבריש את השינים במברשת שיניים ולהשתמש בחוט דנטלי/ קיסמים דנטלייים/ מברשות ספיראליות, הכל בהתאמה אישית כמובן. בנוסף, כדאי להשתמש במשחת שיניים המכילה פלואוריד להגנת השיניים בפני עששת. כל השאר, כולל מי פה והחלטה על איזו משחת שיניים, לפי רצונך ומה שגורם לך להרגיש יותר נקי, יותר רענן, יותר נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו