הקצעת שורשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקצעת שורשים
    יובל
    05/04/2012

שלום רב,
    בביקור אצל שיננית קיבלתי המלצה להבדק אצל מומחה פריודונטיה, לערכתה יש לי כיסים.
    ניגשתי להבדק אצל מומחה שרשום באיגוד עם צילומי מקביליות, זה המליץ לי על הקצעת שורשים בכל ! הפה.
    קראתי שבביקור סדיר הבדיקה צריכה להתבצע בעזרת מחדר לחניכיים על פיו נבדק עומק הכיס (במידה וגדול מ 5 מ"מ) וקבלת החלטה על קביעת הקצעת השורשים.
    בבדיקת המומחה לא בוצעה לי בדיקה מסוג זה, רק הרגשתי נגיעות/דקירות עדינות מכלי שנראה כמו מחט ברזל גדולה.
    כל זאת גרם לי לפקפק בבדיקתו כי אולי אני לא צריך הקצעת שורשים בכל הפה ואם בכלל.. במקומות בהם לא קיימים כיסים.

תמוהה לי מאוד שהשיננית עלייה המליץ המומחה גובה להקצעה לכל הפה 600 ש"ח שבמקומות אחרים התשלום הוא בין 1000-1400 ש"ח
    אין לי מושג איך להתקדם מכאן ומה עליי לעשות?

אשמח מאוד!! לעצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקצעת שורשים

הוספת תגובה

• הקצעת שורשים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    06/04/2012

1. אני סבור שהדבר הכי חשוב הוא האמון ברופא. לכן אני מציע לך להפנות את כל השאלות למומחה שבדק אותך.
    2. אם לא תקבל תשובה מספקת, פנה לבדיקה אצל מומחה אחר לחניכיים.
    3. הפורום איננו נוגע בשאלות כספיות. רק בשאלות הקשורות לבריאות החניכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו