דלקת חניכיים, כיס חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכיים, כיס חניכיים
    ענת
    18/04/2012

שלום:
    יש לי שתי שאלות:
    1)ש לי כאב עז כשנוגעים באיזור איפה שהשן צמודה לחניכיים? האם מדובר בכיס חניכיים? איך ניתן לטפל בזה?
    2)יש לי שן בה עשו מבנה/שחזור שן מסתימה לבנה לפני חודש. שמתי לב שבחיבור בין השחזור / שן לחניכיים כואב כשנוגעים ושוטפים עם מי מלח וכן יש שם צבע קצת כחול. גם נראה כאילו החניכיים לא ממש צמודים לשן בנק' מסויימת. מה זה אומר ומה עושים? האם יש איזהשם משחות יעילות לטיפול?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חניכיים, כיס חניכיים

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים, כיס חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    20/04/2012

בנוגע לשתי השאלות, הכאב העז מעיד על בעייה במקום. סביר מאוד שקיימת בעייה בחניכיים. הצבע הכחול יכול להיות בגלל צבע השן וגם בגלל דלקת בחניכיים. לאבחון והצעת טיפול בבעייה עליך לפנות לבדיקה אצל רופא מומחה למחלות חניכיים. את יכולה גם לפנות לרופא השיניים שלך בשלב ראשון ורק אם לא יימצא פתרון, לפנות למומחה למחלות חניכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בחניכיים

ענת
    20/04/2012

תודה על התשובה,
    האם דלקת חניכיים יכולה להקריון גם על השיניים עצמם באיזור ולגרום לכאב בשיניים? גם בלילה? האם קרסודיל ג'ל יכול לעזור? האם דבש כתרופת סבתא יכול לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בחניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    21/04/2012

הדלקת יכולה להתבטא גם בכאב שיניים. גם קורסודיל ג'ל וגם דבש יכולים לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים

ענת
    21/04/2012

שוב המון תודה!!!
    שאלה אחרונה - כמה זמן מותר למרוח קרסודיל ג'ל באיזור?
    הרוקחת אמרה לי לא יותר מ10 ימים, אך על העטיפה כתוב שמותר להשתמש כחודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    21/04/2012

פעלי לפי עלון התרופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו