מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהנילי11906/05/2012
יש לי קצת נסיגה בחניכיים ושאלתי היא איזה משחה טובה לעיסוי החניכיים יש לי את משחה ההימליה שזו משחה הודית ויש לי משחה קלוגיט פרו ריליף איזה משחה יותר טובה לחניכיים? עליי לצייין שיש לי גם שיניים רגישות בנוסף. ושאלה נוספת האם צריך לקנות גיל מיוחד לחניכיים ובכלל האם הגיל שמורחים לתינוקות על החניכיים מתאימים גם לאנשים מבוגרים כלומר האם לי זה מתאים ויותר טוב לחניכיים ממשחת שיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר קובי אקשטיין06/05/2012נילי שלום. כעיקרון סוג משחת השיניים בה את עושה שימוש צריך להתבסס על טעמך האישי וחווית השימוש שלך במשחה. כל משחה בה תשתמשי אגב צחצוח נכון תעשה את העבודה. יש משחות שיניים שמייחסים להם יכולת להקל על רגישות שיניים לשינויי טמפרטורה, כמו זאת שציינת, כך שאם את אכן סובלת מרגישות בשיניים לשינויי טמפרטורה, בשימוש נכון של המשחה (קראי היטב את ההוראות ע"ג האריזה) סביר שתראי הקלה. אגב, באם את סובלת מ"נסיגת חניכיים" עדיף לא לעסות את החניכיים יתר על המידה, דבר שעלול להחריף את הנסיגה. ישנן טכניקות צחצוח שמיועדות לאנשים עם חניכיים שנסוגו, ואני בטוח שהשיננית שלך תוכל להנחות אותך בכך. הג'ל שמורחים לתינוקות על החניכיים נועד להקל על כאבי בקיעת שיניים, לכן איני רואה סיבה שאת תשתמשי בתכשיר שכזה.
אגב, השיננית שלך, אותה מומלץ לפקוד לפחות אחת ל 6 חודשים, תוכל לכוון אותך למוצרים ותכשירים מיטביים למצב החניכיים שלך. יעוץ כנ"ל הוא חלק משגרת הטיפול אצל שיננית. צחצוח נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?