חניכיים נפוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חניכיים נפוחות
    שלום
    26/05/2012

שלום ,
    אני בטיפול של שנה וחצי עם גשר ואני נכון לעכשיו ב- 3.6 מוריד אותו סוף סוף , עכשיו השיננית שלי אומרת שהשיניים שלי מאוד צהובות ואני לא יודע מה הסיבה לכך אני מצחצח שלוש פעמים ביום בתדירות של שלוש דקות לכל צחצוח , משתמש בג'ל לחניכיים שקוראים לו קורסודיל ג'ל ואיני יודע מדוע זה ממשיך להיות , תהיתי אולי זה מהלחצ של הגשר ?
    חייב עצה ועזרה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חניכיים נפוחות

הוספת תגובה

• חניכיים נפוחות - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    26/05/2012

ברכות לבביות על סיום הטיפול האורתודונטי. אחרי שהרופא יוריד את הגשר כדאי לבצע ניקוי שיניים יסודי. השיננית תנקה את השיניים ותסלק את הכתמים החיצוניים אשר הצטברו עליהן במהלך הטיפול האורתודונטי.
    יש כמה סיבות הגורמות לכך שהשיניים צהובות/מוכתמות: ראשית, הכתמה חיצונית ממזון ומשקאות. שנית, הצטברות של פלאק ואבנית על השיניים. שלישית, שימוש קבוע וממושך בג'ל קורסודיל גורם להכתמה חיצונית בכ-30% מן המקרים. רביעית- שימוש בתרופות הגורמות לצביעת השיניים במהלך הווצרותן (אנטיביוטיקה מסוג טטראציקלין למשל). אחרון- לשיניים יש צבע טבעי שונה מאדם לאדם. האחד- בעל שיניים בהירות והאחר- שיניו כהות יותר.
    בהתאם לכך יש להתאים את הטיפול: ראשית יש לבצע ניקוי יסודי של הכתמים החיצוניים אצל השיננית. לאחר מכן, אם צבע השיניים עדיין צהוב מדי לטעמך, התייעץ עם רופא השיניים שלך בנושא האפשרות להלבנת שיניים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שלום
    26/05/2012

תודה רבה !!! , ולגבי הקורסודיל ג'ל אני משתמש בו בקביעות לפחות כל יום בלילה בתדירות של חודשים אני לאחרונה הפסקתי עם זה כי אני עוד מעט מסיים טיפול , אבל בכל זאת תודה רבה על תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו