חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חניכיים
    דנה
    03/06/2012

היי, לאחרונה התחלתי טיפולי שינים, לא הייתה איזושהי בעיה קריטית אבל היו לי סתימות כסופות מטיפולים מהעבר וכבר הרגשתי שאני צריכה להחליף וגם מבחינה קוסמטית רציתי סתימות לבנות. הרופא אמר לי שאני צריכה כתרים היות ומי שעשה לי את הסתימות בעבר יצר לי חורים גדולים מידי. עשיתי 6 כתרים ומאז החניכיים ממש כואבות לי, לא נעים לי וזה ממש מציק, בחיים לא סבלתי מהחניכיים בעבר למרות שאני חורקת שיניים כבר שנים (בעיקר מתוך שינה) ויש לי נסיגה קלה. חזרתי לרופא עם הבעיה החדשה ולטענתו אני צריכה לעשות חוט דנטלי (למרות שבשנים האחרונות אני ממש מקפידה) והוא אמר לי שכדאי לפצוע את החניכיים עד שיורד טיפה דם והוא הסביר שברגע שאני פוצעת את החניכיים אני מאפשרת זרימה דם גדולה יותר וזה מונע חיידקים. אני לא כל כך יודעת מה לעשות מלבד העובדה שזה לא נשמע לי הגיוני אני לא חושבת שזה יפתור את הבעיה שנוצרה לי עקב הטיפולים, אבקש את חוות דעתכם בעניין וגם רציתי לשאול אם כדאי ללכת להתייעץ עם רופא שיניים אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חניכיים

הוספת תגובה

• חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    03/06/2012

כאשר שולי הכתרים מגרים את החניכיים יש דלקת וכאבי חניכיים. במקרה שלך מומלץ שתפני למומחה למחלות חניכיים לבדוק האם אפשר לעשות משהו כדי לשפר את מצב החניכיים שלך עם הכתרים הנוכחיים. בכל מקרה אין היגיון רפואי בפציעת החניכיים עם חוט דנטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו