טיפול רציני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול רציני
    אסתר
    18/02/2008

שלום ד"ר, עלי לבצע מספר טיפולים רציניים, השתלות שיניים, מבנים ושיקום הפה, אני חוששת כי דווקא הרופאים הטובים הם נורא יקרים. איני יכולה להרשות לעצמי תשלום כזה לכן כל נושא ההשתלות אלי נדחה כבר 4 שנים, אבל מצד שני בזול אולי יעלה לי ביוקר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול רציני

הוספת תגובה

• טיפול רציני

ד״ר יעקב הורביץ
    18/02/2008

הבעיה שאת מציגה היא רצינית וחשובה. מאחר וטיפול שיניים הוא טיפול אישי "בעבודת יד" ולא מוצר מדף, כדאי לבחור ברופא שיניים המתאים למתן השירות לו את זקוקה. ראשית, אני ממליץ שתפני לרופא אחד או אולי שניים כדי לקבל אבחון, תכנית טפול והצעת מחיר. טיפול שיניים איכותי הינו בד"כ די יקר, בעיקר בגלל המיומנות הגדולה הדרושה, אשר נרכשת בעמל רב. אחרי שתבחרי ברופא המתאים לך אישית, מקצועית וכלכלית, תוכלי לבחון את אפשרויות המימון לטיפול. כמו ברכישת דירה או מכונית, קיימות אפשרויות מימון מגוונות אשר יכולות לעזור לך לבצע את הטיפול הנחוץ לך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו