אדמימות וכאבים מעל הכתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמימות וכאבים מעל הכתר
    אהרון
    11/07/2012

שלום (:

לפני כשלושה חודשים עשיתי כתר בשן 25 , עכשיו הבעיה היא שמסביב לכתר יש אדמימות ואני מרגיש כאבים , לא כאבים חזקים אבל כאבים מציקים מסביב לכתר ,ושאני לוחץ באזור אני מרגיש כאבים יותר חזקים , הרופא שביצע לי את הכתר הביא לי אנטיביוטיקה שאותה לקחתי 3 פעמים ביום במשך שבוע , אבל ללא שום שינוי , ולפני כשבוע עשיתי טיפול שיננית שבו היא אמרה לי שהכתר לוחץ את החניכיים ולכן יש אדמימות באזור היא המליצה להשתמש במיי פה "טורדנט" , בוקר וערב , אבל אחרי כשבוע הכל כרגיל אולי שיפור קטן אבל עדיין אני מרגיש לחץ באזור הכתר על החניכיים , עכשיו השאלה שלי היא האם הכתר הוא הבעיה שהוא לוחץ יותר מדי על החניכיים ולכן צריך לפנות לרופא בטענה שהכתר לא מתאים או שזו תופעה טבעית ואפשר לטפל בה כדי שהיא תעבור כי אני כבר שלושה חודשים תקוע עם הכאבים והאדמימות מעל הכתר ?

אשמח למענה , אני כבר לא יודע מה לעשות , תודה !(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמימות וכאבים מעל הכתר

הוספת תגובה

• אדמימות וכאבים מעל הכתר - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    11/07/2012

הכאבים לאחר ביצוע אינם נורמלים וזהו לא מהלך טבעי.
    ישנן שתי אפשרויות : 1. שהכתר אינו מתאים . 2. שיש בשורש סדק.
    כדאי ללכת לבדוק זאת אצל מומחה לחניכיים לקבל חוות דעת כיצד לנהוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אהרון
    11/07/2012

שכחתי לציין שעשיתי גם טיפול שורש לפני הכתר ועשיתי כמה מדידות , הרופא והשיננית אמרו לי שזה דלקת חניכיים , וגם השיננית טענה שהכתר לוחץ על החניכיים ומכאן האדמימות ושזה תגובה טבעית של החניכיים , ופשוט לטפל בזה במי פה תרופתיים , מה הכוונה סדק בשורש אין דרך אחרת לטפל בזה ? כי אני זוכר שהלכתי לרופא כמה פעמים בטענה שיש לי כאבים הוא עשה צילום ואמר שהכל בסדר , אני כבר לא יודע למי להאמין , רופא חניכיים יש בכל מרפאה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    11/07/2012

כמו שאמרתי אין סיבה שתהיה דלקת חניכיים מסביב לכתר סתם כך צריך למצוא את הסיבה.
    אם שולי הכתר קרובים מדי לעצם אז הדבר יכול לגרום לדלקת חניכיים.
    אם זה סדק זה אומר שהמבנה של השורש סדוק
    ניתן להכנס לאתר של
    "האיגוד הישראלי לפריודונטיה" שם תמצא רשימה עדכנית של רופאים מומחים לחניכיים אליהם תוכל לפנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו