דימום מהפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מהפה
    רוני
    28/07/2012

בוקר טוב! לאחרונה כל בוקר שאני מתעוררת יש לי דימום בין שתי השיניים הקידמיות (אחת מהן כתר) ואני רואה כי החניכיים שלי התרוממו מעט. אני שומרת על השיניים שלי מאוד , מצחצחת 3 פעמים ביום ופעמיים מי פה... האם זו דלקת? אני בהיריון, האם יש טיפול שיכול לעזור לי??? אני יודעת שהחניכיים שלי מאוד רגישות ככה שכל טיפול בהם דורש הרדמה של הפה... האם מותר בהיריון??? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מהפה

הוספת תגובה

• דימום מהפה - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    28/07/2012

שלום רוני
    מהתאור שלך אכן נשמע שיש לך דלקת מקומית בחניכיים. ידוע שבזמן הריון קיימת שכיחות גבוהה יותר של תגובה דלקתית בחניכיים ותגובת יתר של החניכיים לגרוי שבמצב רגיל לא יגרום לדלקת, זאת עקב רמות גבוהות של הורמונים בזמן הריון.
    אין מניעה לעבור טיפול חניכיים בזמן הריון, כל עוד מדובר בהריון רגיל ולא בסיכון, במידת הצורך יש להתייעץ עם רופא הנשים שמטפל בך.
    לפיכך המלצתי אלייך היא לפנות לבדיקה אצל רופא חניכיים, לצורך בירור, אבחנה וטיפול מיטבי.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו